Yandex Metrica

Asgari ücrete ne kadar zam gelecek? AK Parti sözcüsünden açıklama geldi!

Asgari ücrete ne kadar zam gelecek? AK Parti sözcüsünden açıklama geldi!

7 milyon çalışanı yakından ilgilendiren asgari ücret çalışmalarıyla ilgili olurken AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten açıklama geldi. Temmuz ayının yaklaşmasıyla berber, pek çok vatandaş, asgari ücrete ne kadar zam gelecek? sorusuna yanıt aranıyor.

Ekonomi

23.01.2024, 19:17

Ocak ayında yüzde 50 olarak zam yapılan asgari ücret 4 bin 250 TL olmuştu. Enflasyon rakamlarının yüksek çıkmasının Temmuz ayında emekli ve memurlara enflasyon farkı yansıtılacak. Peki, asgari ücrete ne kadar zam gelecek? AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’ten açıklama geldi!

Temmuz ayında asgari ücrete ve emekli maaşlarına zam olup olmayacağı merak konusu olurken AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Bakan Işıkhan açıkladı: Temmuz'da asgari ücrete ara zam yok! Bakan Işıkhan açıkladı: Temmuz'da asgari ücrete ara zam yok! Haberi Görüntüle

"TÜM TALEPLERİ DEĞERLENDİRİYORUZ"

Ömer Çelik, basın mensuplarının asgari ücret ile ilgili sorusuna yanıt verdi. Sözcü Çelik, "Tüm talepleri yakın bir şekilde takip ediyor ve değerlendiriyoruz" ifadelerini kullandı.

Çocuk sahibi her vatandaşa 3600 TL devlet desteği: Son başvuru tarihi 30 Nisan! Çocuk sahibi her vatandaşa 3600 TL devlet desteği: Son başvuru... Haberi Görüntüle

"VATANDAŞIN EZİLMEMESİ İÇİN UĞRAŞIYORUZ"

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, asgari ücrete ilişkin şunları kaydetti:

"AK PArti açısından emeklimiz, esnafımız, çiftçimiz genç arkadaşlarımız bunlardan gelen talepleri takip ediyor ve değerlendiriyoruz. Vatandaşımızın ezilmemesi için stratejiler üretiyoruz. Sabah da toplantımız vardı. Onların zamanlaması, içeriklendirilmesi henüz Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı açısından nasıl içeriklendirecekler, onlar için erken. Onlar olgunlaştığı zaman bizdeki bilgileri paylaşırız. Vatandaşlarımız şunu bilsinler ki çeşitli sosyal kesimlerden bize iletilen talepler sistematik şekilde değerlendiriliyor."
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading