Yandex Metrica

Araç sahiplerine kötü haber! Brent petrol rekora koşuyor

Araç sahiplerine kötü haber! Brent petrol rekora koşuyor

Geçtiğimiz hafta perşembe günü 112 dolara kadar çıkan brent petrolün varil fiyatı günü 111,70 dolarla tamamlamıştı. Bugün ise tekrar artışa geçen petrol fiyatındaki arz endişeleri fiyatların daha da tırmanacağına dair işaret veriyor.

Ekonomi

23.01.2024, 19:09

Küresel petrol piyasalarında artan arz endişeleri brent petrol fiyatlarında endişeye sebep oluyor. Geçen hafta perşembe günü 112,39 dolara kadar çıkan brent petrol günü 111,70 dolarla tamamlamıştı. 

Avrupa Birliği Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, açıklamasında, Rus petrol ve doğalgazına yönelik yaptırımların masada olduğunu belirtmişti.

Fiyatlarda düşüş sürüyor: Altın güne nasıl başladı? 24 Nisan Çarşamba altın fiyatları Fiyatlarda düşüş sürüyor: Altın güne nasıl başladı? 24 Nisan Çarşamba... Haberi Görüntüle

ARZ AÇIĞI GİDEREK BÜYÜYOR

Uluslararası Enerji Ajansı (IEA) tarafından yayınlanan petrol raporunda Rusya-Ukrayna savaşı sebebiyle arz açığının giderek büyüdüğüne dikkat çekildi. 

Altın uzmanından ezber bozan tahmin: Gram altın çakılacak! Altın uzmanından ezber bozan tahmin: Gram altın çakılacak! Haberi Görüntüle

LİBYA'DA PETROL TESİSLERİNE BASKIN

Diğer yandan Libya'daki petrol üretim tesislerine saldırılar düzenlenmesi ve limanlardaki milyonlarca varilin ihracat için gönderilememesi arzı ayrı bir sıkıntıya sokuyor. 

Bu gelişmeler ışığında brent petrolün artış göstereceği bunun da akaryakıt fiyatlarına yansıyacağı belirtiliyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading