Yandex Metrica

Ankara-İstanbul arası YHT seferleri başladı!

Ankara-İstanbul arası YHT seferleri başladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara-İstanbul hattında 10 Temmuz itibarıyla ekspres yüksek hızlı tren (YHT) seferlerinin başlayacağını belirterek, "Bu tren sadece Eskişehir ve İstanbul-Pendik'te duracak. Ekspres YHT ile yaklaşık 25 dakikalık bir zaman kazanılacak." dedi.

Ekonomi

23.01.2024, 17:38

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara-İstanbul hattında 10 Temmuz itibarıyla ekspres yüksek hızlı tren (YHT) seferlerinin başlayacağını belirterek, "Bu tren sadece Eskişehir ve İstanbul-Pendik'te duracak. Ekspres YHT ile yaklaşık 25 dakikalık bir zaman kazanılacak." demişti.

Vatandaşın kredi borcu dudak uçuklattı! Geçim sıkıntıları başlıyor Vatandaşın kredi borcu dudak uçuklattı! Geçim sıkıntıları başlıyor Haberi Görüntüle

25 dakika daha kısa sürecek

Ankara-İstanbul hattında Ekspres YHT seferleri başladı. Ekspres seferlerde tren sadece Eskişehir ve Pendik'te duracak. Böylelikle 25 dakika daha kısa sürecek.

Bugün dolar ve euro alış-satış ne kadar 2024? 23 Nisan dolar, euro, gümüş ne kadar oldu? Bugün dolar ve euro alış-satış ne kadar 2024? 23 Nisan... Haberi Görüntüle

12 Temmuz'dan sonra hizmete başlayacak

28 Mart 2020'den itibaren seferlerine ara verilen ana hat trenlerinin ilk etapta 12 Temmuz'dan sonra hizmete başlayacağını söyleyen Karaismailoğlu, bu kapsamda Doğu Ekspresi, Güney Ekspresi, Van Gölü Ekspresi, 4 Eylül Mavi, Pamukkale Ekspresi, Ankara Ekspresi, Fırat Ekspresi, Erciyes Ekspresi, Ege Ekspresi, Konya Mavi, İzmir Mavi, Göller Ekspresi'nin işletileceğini bildirdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading