Yandex Metrica

Altın yükselir mi, düşer mi? İslam Memiş'ten dikkat çeken tahmin! Altının kaç TL olacağını açıkladı

Altın yükselir mi, düşer mi? İslam Memiş'ten dikkat çeken tahmin! Altının kaç TL olacağını açıkladı

Yatırım yapmak isteyen vatandaşlar altındaki yükselişin devam edip etmeyeceğini merak ediyor. Altın yükselir mi düşer mi? sorusu sıkça araştırılıyor. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Ekonomi

06.03.2024, 19:35

Gram altın bugün 1079 liraya kadar ulaştı. Çeyrek altın ise 1.745 liradan işlem görüyor. Yatırım yapmak isteyen vatandaşlar ise yükselişin devam edip etmeyeceğini merak ediyor. Altın yükselir mi düşer mi? sorusu en sık araştırılan konuların başında geliyor. Altın alınmalı mı satılmalı mı? Altında yükseliş devam edecek mi?

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, konuyla ilgili açıklama yaptı. Memiş, altının yıl sonunda ne kadar olacağını açıkladı.

Düğün yapacaklar dikkat! Gram altın ve çeyrek altın rekor diyecek: Uzman ekonomist altın için tarih verdi Düğün yapacaklar dikkat! Gram altın ve çeyrek altın rekor diyecek:... Haberi Görüntüle

ALTIN YÜKSELİR Mİ, DÜŞER Mİ?

Gram altın dünü 1055 seviyelerinde kapatmıştı. Çeyrek altın 1726 liradan alıcı bulurken, Ons altın 1762 dolardan satılmıştı. Altın piyasasına yükseliş trendi devam ederken, İslam Memiş kritik açıklamada bulundu.

Altında yukarı yönlü hareketin devam edeceğini belirten Memiş, altının yıl sonunda 1.200 TL seviyesine ulaşacağına dikkat çekti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading