Yandex Metrica

Altın ve doları olanlar dikkat! Hatice Kolçak'tan krtik uyarı: Seçimden sonra altın ve dolar fiyatları ne olacak?

Altın ve doları olanlar dikkat! Hatice Kolçak'tan krtik uyarı: Seçimden sonra altın ve dolar fiyatları ne olacak?

Yatırım amaçlı elinde altın ve doları olan vatandaşlara uzman isim Hatice Kolçak'tan önemli açıklamalar geldi. Türkiye'de yerel seçimlere sayılı günler kalmışken, para piyasalarında durumun ne olacağı yatırımcılar tarafından merak ediliyordu. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Hatice Kolçak seçim sonrasında piyasanın hangi yöne doğru seyir göstereceğini açıkladı.  

Ekonomi

28.03.2024, 23:41

Türkiye 31 Mart Pazar günü sandık başına gidiyor. Birikimini altın ve dolara yatıran vatandaşlar, seçim sonrasında ekonominin nasıl olacağını merak edip araştırmaya başladı. Elinde altın ve doları olan vatandaşlar Seçimden sonra ne olacak sorusuna yanıt arıyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Htaice Kolçak, seçim sonrasında altın ve dolar piyasasını değerlendirdi. İşte merak edilenler..

IMF Başkanı Georgieva'dan küresel ekonomi uyarısı: Endişelenecek çok şey var IMF Başkanı Georgieva'dan küresel ekonomi uyarısı: Endişelenecek çok şey var Haberi Görüntüle

SEÇİMDEN SONRA ALTIN VE DOLAR FİYATLARI NE OLUR?

Ekonomist Hatice Kolçak, vatandaşların merak ettiği 'seçimden sonra altın fiyatları ne olur?' sorusuna cevap verdi. Kolçak, altın ve dolar fiyatlarının seçim sonrasında da yükseleceğini devam edeceğini belirterek, borcu olanların borçlarını kapatması için seçim sonrasını beklememesi gerektiğini ifade etti.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Ekonomi


Loading