Yandex Metrica

4. sınıf Emniyet Müdürü maaşı ne kadar 2022? İl Emniyet Müdürü nasıl olunur?

4. sınıf Emniyet Müdürü maaşı ne kadar 2022? İl Emniyet Müdürü nasıl olunur?

ATV kanalında çok izlenen Tatlı Sert programını sunucusu Müge Anlı, bugün yayınlanan programda izleyicilerine evleneceği müjdesini verdi. Müge Anlı yeni sezona evli olarak gireceğini ve eşinin İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'nde 4. sınıf emniyet müdürü olarak İstanbul Asayiş Şube Müdürü olarak çalıştığı öğrenildi. Bu olay üzerine vatandaşlar internette 4. sınıf Emniyet Müdürü maaşını araştırmaya başladı. Peki 4. sınıf Emniyet Müdürü maaşı ne kadar 2022? İl Emniyet Müdürü nasıl olunur?

Ekonomi

10.03.2024, 06:02

Müge Anlı, Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evleneceği müjdesini Tatlı Sert programında seyircisiyle paylaştı. Müge Anlı'nın eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu, 4. sınıf emniyet müdürü olarak İstanbul Asayiş Şube Müdürü olarak görev aldığı öğrenildi. Bu olay sonrasında vatandaşlar internette  4. sınıf Emniyet Müdürü maaşını aramaya başladı. Peki 4. sınıf Emniyet Müdürü maaşı ne kadar 2022? İl Emniyet Müdürü nasıl olunur?

ABD'li dev bankadan dikkat çeken altın tahmini! Bakın kaç bin dolara yükselecek ABD'li dev bankadan dikkat çeken altın tahmini! Bakın kaç bin... Haberi Görüntüle

4. SINIF EMNİYET MÜDÜRÜ MAAŞI NE KADAR 2022?

Ortalama İl Emniyet Müdürü maaşı net asgari ücretin yüzde 268.45 üzerinde olmaktadır. İl Emniyet Müdürü maaşı ortalama 15.670 TL'dir. Bu rakam aile yardımı, prim ve diğer ödeneklerden bağımsız olmakla beraber maaşlar bu durumlara göre değişiklik gösterir.

Merkez Bankası faiz kararını açıklayacak: Faizler yükselecek mi? Merkez Bankası faiz kararını açıklayacak: Faizler yükselecek mi? Haberi Görüntüle

EMNİYET MÜDÜRÜ NASIL OLUNUR?

Emniyet müdürü polisliğin en üst rütbesidir. Emniyet müdürü olmak için belirli eğitimler almak gerekmektedir. Kademe kademe ilerleyerek emniyet müdürü olunur. 

Emniyet müdürü olmak için ilk olarak yıllık mesleki değerlendirme puanlarında en az 3.5 puan alınmalıdır. Daha sonra da meslek hayatı boyunca ciddi bir soruşturma içerisinden geçmemek veya herhangi bir durumda meslek hayatında ceza alınmamalıdır. Emniyet müdürü olmak için  hem sözlü hem de yazılı sınav uygulanır. Sözlü ve yazılı sınavdan geçilmesi gerekmektedir. Emniyet müdürlüğü için spor mülakatı da bulunmaktadır. Spor mülakatlarını da başarılı bir şekilde geçerek emniyet müdürlüğü kadrosuna dahil olunmaktadır.

O tarihte işe başlayanlar dikkat! 49-50-51-52 ve 53 yaşla emeklilik çizelgesi O tarihte işe başlayanlar dikkat! 49-50-51-52 ve 53 yaşla emeklilik... Haberi Görüntüle

EMNİYET MÜDÜRÜ OLMA ŞARTLARI NE?

Emniyet müdürü olmak için şu şartları taşımak gerekmektedir:

- Meslek içi değerlendirme sınavından 3.5 puan almış olmak.

- Emniyet müdürü olmak isteyen bir kişi meslek hayatı boyunca ciddi bir soruşturma sürecinden geçmemiş olmak.

- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.

- Emniyet müdürlüğü sınavlarında hem sözlü hem de yazılı sınavlarda başarılı olmak

- Spor mülakatını başarılı bir şekilde geçmek
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading