Yandex Metrica

2023 Kırtasiye yardımı nedir? Kırtasiye yardımı nasıl alınır? Kırtasiye yardım başvurusu nasıl yapılır?

2023 Kırtasiye yardımı nedir? Kırtasiye yardımı nasıl alınır? Kırtasiye yardım başvurusu nasıl yapılır?

Çocuklarının kırtasiye masraflarını karşılayamayan Aileler için müjdeli haber. Devlet ihtiyaç sahibi ailelere ödemeler sağlıyor. Peki, 2023 Kırtasiye yardımı nedir? Kırtasiye yardımı nasıl olunur? Kırtasiye yardım başvurusu nasıl yapılır?

Ekonomi

15.02.2024, 21:22

Dar gelirli vatandaşlar ve pandemi zamanında işten çıkarılan ailelere devlet ödemeleri kapsamında kırtasiye ve eğitim yardımları yapılıyor. 

Hem Belediyelerin hem de Bakanlığın yapabileceği kırtasiye yardımı ile ihtiyaç sahibi ve yoksul ailelerin çocukları pandemi sonrası eğitimlerine rahatlıkla devam edecek. Peki, 2023 Kırtasiye yardımı başvuru koşulları neler? Kırtasiye yardımı nasıl olunur? Kırtasiye yardım başvurusu nasıl yapılır?

Magnum dondurmaları neden toplanıyor? Magnum dondurmaları nerelerde, hangi ülkelerde toplanıyor? Magnum dondurmaları neden toplanıyor? Magnum dondurmaları nerelerde, hangi ülkelerde toplanıyor? Haberi Görüntüle

Altın güne nasıl başladı? 25 Nisan altın düşüşe devam ediyor mu? Altın güne nasıl başladı? 25 Nisan altın düşüşe devam ediyor ... Haberi Görüntüle

KIRTASİYE YARDIMI BAŞVURU KOŞULLARI NELER?

Kırtasiye yardımı başvuru koşullarını dar gelirli aileler internette sıkça araştırıyor. Aşağıda hazırladığmız şartları karşılayan kişiler yardımdan faydalanabilir. 

⦁ Hizmet veya savaş malullüğü aylığı alanlar
⦁ Astsubay ve basit erler için 6644 sayılı Kanun kapsamında meydana gelen olaylar için aylık ödeme yapılır. 2330 sayılı (İç güvenlik ve kamu güvenliğine ilişkin olanlar) ve 3713 (Terörle ilgili olanlar)
⦁ Kanuna göre aylıkları ödenen güvenlik görevlileri ve siviller
⦁ Maddi durumu kötü olup geliri olmayanlar
⦁ Sigortası olmayan kişiler
⦁ Yetimler ve Yetimler
⦁ Engelli bireyler
⦁ Kocası ölen kadının çocukları

Mehmet Şimşek'ten açıklama: Kayıt dışılılıkla mücadelede kararlıyız! Mehmet Şimşek'ten açıklama: Kayıt dışılılıkla mücadelede kararlıyız! Haberi Görüntüle

KIRTASİYE YARDIM BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Kırtasiye yardım başvurusu nasıl yapılır? Devletten kırtasiye evrak yardımı alabilmek için e-Devlet üzerinden bu işlemi kolaylıkla yapabilirsiniz.

E-devlet üzerinden çocuk yardım telebinde bulunmak için> buraya tıklayınız. 

T.C. kimlik numaranız ve şifre bilgileriniz ile sisteme kolayca giriş yapabilirsiniz. E-devlet şifrenizi yoksa size en yakın olan PTT şubesinden alabilirsiniz.
Kırtasiye yardımı başvurusu için >buraya tıklayınız.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading