Yandex Metrica

10 milyon vatandaşı ilgilendiriyor: Asgari ücrete yapılması beklenen ara zam miktarı hakkında yeni detay

10 milyon vatandaşı ilgilendiriyor: Asgari ücrete yapılması beklenen ara zam miktarı hakkında yeni detay

Asgari ücrete temmuzda ara zam gelecek mi? Sorusu vatandaşların en merak ettiği konuların başında geliyor. Ekonomik problemler yaşayan vatandaşlar, gözünü temmuz ayında gelmesi planlanan asgari ücrete çevirdi. Peki asgari ücrete ara zam gelecek mi?  

Ekonomi

28.04.2024, 16:16

Temmuz ayında memur ve emeklilere yapılacak olan zam haberinden sonra asgari ücretlilerde zam beklentisine girdi. Çalışanlar bakanlık tarafından yapılacak açıklamaları merakla bekliyor. Seçim öncesinde asgari ücret ve emekli maaşlarına zam beklentisi vardı fakat herhangi bir zam uygulanmadı. Peki asgari ücrete ara zam gelecek mi?

Bakan Şimşek: Cari açıkta düşüş devam edecek Bakan Şimşek: Cari açıkta düşüş devam edecek Haberi Görüntüle

2024 YILINDA ASGARİ ÜCRETE ARA ZAM GELECEK Mİ?

Asgari ücret ile çalışan vatandaşlar arama motorlarında 'Asgari ücrete ara zam gelecek mi?' sorusuna yanıt arıyor. Çalışanlar Maliye Bakanı'nın açıklamalarına ve enflasyon verilerine çevirmiş durumda. Peki asgari ücret yükseltilecek mi? Yüksek enflasyon karşısında çalışanlar desteklenecek mi?

Temmuz ayında asgari ücrete ara zam yapılmayacağı duyurulmuştu. Fakat artan enflasyon sebebi ile ara zam konusu tekrardan gündeme geldi. Kulis bilgilerine göre asgari ücrete temmuz ayında tekrardan bir zam gelebilir. İddialara göre asgari ücret 17 bin TL'den 21 bin TL seviyesine yükseltilebilir. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Ekonomi


Loading