Yandex Metrica

Okulların açıldığı gün toplu taşıma ücretsiz mi? 12 Eylül'de metro, metrobüs, marmaray bedava olacak mı?

Okulların açıldığı gün toplu taşıma ücretsiz mi? 12 Eylül'de metro, metrobüs, marmaray bedava olacak mı?

Yeni eğitim öğretim yılı bu pazartesi başlayacak. 2022-2023 eğitim öğretim döneminin İstanbul'da sağlıklı ilerlemesi için tüm tedbirler alındı. Peki okulların açıldığı gün toplu taşıma ücretsiz mi? 12 Eylül'de metro, metrobüs, marmaray bedava olacak mı?

Genel

23.01.2024, 19:47

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Genel Sekreteri Can Akın Çağlar, İstanbul Valiliği koordinasyonunda İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, İl Sağlık Müdürlüğü ile yaptıkları toplantı sonrasında alınan önlemleri anlattı.

Milyonlarca araç sahibi için son dakika uyarısı: Uymayana 35.119 TL para ve trafikten men cezası! Milyonlarca araç sahibi için son dakika uyarısı: Uymayana 35.119 TL... Haberi Görüntüle

OKULLARIN AÇILDIĞI GÜN TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?

Yenikapı Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezinde düzenlenen basın toplantısında bir konuşma yapan Çağlar, okulların açılacağı ilk gün olan 12 Eylül'de 06.00-14.00 saatleri arasında toplu ulaşım araçlarının ücretsiz olacağını söyledi.

İstanbul'da 2 milyon 934 bin 155 öğrenci ile 163 bin 784 öğretmenin 6 bin 840 okulda yeni eğitim-öğretim yılına başlayacağını söyleyen Çağlar, 16 bin okul servisinin yollarda olacağını ve 300 bin öğrencinin bu servislerden yararlanacağını ifade etti.

Meteorolojiden 17 il için sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek! Meteorolojiden 17 il için sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek! Haberi Görüntüle

SERVİS ARAÇLARINA YÖNELİK DENETİMLER YÜRÜTÜLECEK

Korsan servis araçlarına izin verilmeyeceğini ifade eden Çağlar, ekiplerin servis araçlarına yönelik denetimler yürüteceğini kaydetti.

Servislerin İSPARK'lardan ücretsiz, arabalı vapurlardan öncelikli olarak yararlanacağını aktaran Çağlar, okulların açıldığı gün Metro İstanbul ve İETT'nin 2 bin 248 ek sefer yaparak yaklaşık 500 bin ek yolcu taşıyacağı bilgisini verdi.

Türkiye'nin fay hattı haritası kıpkırmızı! Japon deprem uzmanı o kenti işaret etti: Ciddi fay hattı var! Türkiye'nin fay hattı haritası kıpkırmızı! Japon deprem uzmanı o kenti... Haberi Görüntüle

İSTANBULLULARI 12 EYLÜL'DE TOPLU TAŞIMAYA DAVET ETTİ

İstanbulluları özellikle 12 Eylül Pazartesi günü toplu ulaşım araçlarını kullanmaya davet eden Çağlar, trafiğin yoğun olduğu noktalarda ekiplerin görevlendirileceğini ve trafiği tıkayan araçların çekileceğinin altını çizdi.

Sinyal direklerine bir hafta boyunca "Ben duyarlı sürücüyüm" levhası asılacağını söyleyen Çağlar, 2 bin 850 hemzemin okul geçidinde bin 115 adet "Önce Yaya" sembolü uygulaması yapıldığını belirtti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading