Yandex Metrica

Sitede Ara

KYK yurt başvuruları başladı! 2022 KYK yurt başvuruları nereden yapılır?

KYK yurt başvuruları başladı! 2022 KYK yurt başvuruları nereden yapılır?

KYK yurt başvuruları yükseköğrenim gören öğrenciler için burs ve öğrenci kredisi verdiği gibi yurt olanağı da sunuyor. Üniversite eğitimi görecek öğrenciler 2022 KYK yurt başvuruları hakkında açıklamaları merak ediyor. Heyecanla beklenen KYK yurt başvuruları hakkında Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu açıklama yaptı. İşte KYK yurt başvuruları başladı! 2022 KYK yurt başvuruları nereden yapılır?

Genel

23.01.2024, 19:30

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK), 2022-2023 eğitim öğretim yılı başlamadan yurt başvuruları almaya başladı. KYK üniversite öğrencilerine yurt imkanı sağladığı gibi burs ve öğrenci kredisi de vermektedir. Öğrenciler, KYK yurt başvuruları hakkında merak ettikleri konular hakkında detayları merak ediyor. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu KYK yurt başvuruları hakkında açıklama yaptı. İşte KYK yurt başvuruları başladı! 2022 KYK yurt başvuruları nereden yapılır?

Son dakika: MEB açıkladı! Okullarda yeni müfredat taslağı hazır Son dakika: MEB açıkladı! Okullarda yeni müfredat taslağı hazır Haberi Görüntüle

KYK YURT BAŞVURULARI BAŞLADI

KYK yurt başvuruları başladı. Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu 2022- 2023 eğitim öğretim yılı yurt başvuruları 24-28 Ağustos tarihleri arasında alınacak.  Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu yaptığı konuşmada şu sözleri kullandı:

"2022-2023 eğitim öğretim yılı yurt başvurularını an itibarıyla başlatıyoruz. Pazar akşamına kadar e-devlet üzerinden öğrenciler başvurularını gerçekleştirecek. Başvurular hiçbir şekilde insan eli değmeden bilgisayar ortamında değerlendirilecek. Gelir, başarı durumlarına göre yerleştirmeler otomatik olarak gerçekleştirilecek. İnşallah asil ve yedek öğrencilerimiz açıklanmış olacak. Bu yurtlar aynı zamanda bir kardeşlik, dostluk ortamı."

Hastaneyi birbirine kattı: Gözaltına alınan eşek kaçmaya çalıştı! Hastaneyi birbirine kattı: Gözaltına alınan eşek kaçmaya çalıştı! Haberi Görüntüle

KYK YURT BAŞVURULARI NEREDEN YAPILIR?

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu 2022- 2023 eğitim öğretim yılı yurt başvuruları e-devlet üzerinden yapılacak. Başvurular  bilgisayar ortamında değerlendirilecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading