Yandex Metrica

e-okul VBS giriş nasıl yapılır? 2022 MEB e - okul veli bilgilendirme sistemi giriş ekranı!

e-okul VBS giriş nasıl yapılır? 2022 MEB e - okul veli bilgilendirme sistemi giriş ekranı!

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğrencilerin devamsızlık, not ve sınav bilgilerin bulunduğu e - okul sistemine nasıl giriş yapıldığı merak ediliyor. 2007 senesinden bu zamana kadar aktif olarak kullanılan e - okul veli bilgilendirme sistemi ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin bilgilerini içerir. Peki e-okul VBS giriş nasıl yapılır? 2022 MEB e - okul veli bilgilendirme sistemi giriş ekranı!

Genel

23.01.2024, 19:03

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğretmenlerin öğrencilerinin devamsızlık, not bilgileri ve sınav tarihleri gibi bilgilerin yer aldığı initernet sayfasıdır. 2007 yılından bu zamana kadar aktif olarak kullanılmaktadır. Vatandaşlar internette 'e-okul VBS giriş nasıl yapılır? 2022 MEB e - okul veli bilgilendirme sistemi giriş ekranı!' araması yapmaktadır. Peki e-okul VBS giriş nasıl yapılır? 2022 MEB e - okul veli bilgilendirme sistemi giriş ekranı!

İstanbul'da hareketli dakikalar! Silahlı kuyumcu soyguncu: Bir kişi  vuruldu! İstanbul'da hareketli dakikalar! Silahlı kuyumcu soyguncu: Bir kişi vuruldu! Haberi Görüntüle

E - OKUL VBS SİSTEMİNE GİRİŞ NASIL YAPILIR?

e - okul VBS sistemine giriş yapmak için arama motorlarından https://e-okul.meb.gov.tr/ adresine girmelisiniz. Sisteme giriş yapmak isteyen öğretmenler e-Okul Yönetimi Bilgi Sistemi Girişi, öğrencilerin ve velilerin ise Veli Bilgilendirme Sistemi Girişi sekmesinden işlemleri gerçekleştirebilirler.

B sınıfı sürücü ehliyeti olanlar için duyuru: Sadece 3 gün süre verildi! B sınıfı sürücü ehliyeti olanlar için duyuru: Sadece 3 gün... Haberi Görüntüle

E - OKUL VBS'DEN NELER ÖĞRENİLİR?

E - okul VBS'den yazılı sonucu sorgulama, sınav bilgileri, devamsızlık sorgulama, ders programı, diploma puanı, sınav tarihleri ve  davranış notları öğrenilmektedir.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading