Yandex Metrica

AUZEF üç ders sınavı ne zaman yapılacak? İstanbul Üniversitesi üç ders sınavına kimler katılacak?

AUZEF üç ders sınavı ne zaman yapılacak? İstanbul Üniversitesi üç ders sınavına kimler katılacak?

AUZEF üç ders sınavı için beklenen tarih yaklaştı. İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi öğrencileri üç ders sınavı için hazırlıklarını sürdürüyor. Mezun olabilmek için tüm dönemlerden en fazla 3 başarısız dersi bulunan için AUZEF üç ders sınavı yapılacak. Peki AUZEF üç ders sınavı ne zaman yapılacak? İstanbul Üniversitesi üç ders sınavına kimler katılacak?

Genel

02.02.2024, 18:17

AUZEF öğrencileri üç ders sınavına girmek için gün sayıyor. Okuduğu bölümdeki eğitimini tamamlamış, mezuniyet için tüm dönemlerden en fazla üç başarısız (FF) harf notu olan öğrenciler, AUZEF üç ders sınavlarına katılacak. Adaylar üç ders sınav giriş belgesini auzef resmi internet sayfasından alabilecek. Peki AUZEF üç ders sınavı ne zaman yapılacak? İstanbul Üniversitesi üç ders sınavına kimler katılacak?

Meteorolojiden 17 il için sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek! Meteorolojiden 17 il için sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek! Haberi Görüntüle

AUZEF ÜÇ DERS SINAVI NE ZAMAN?

AUZEF üç ders sınavı 11 Eylül 2022 Pazar günü saat 15:00’de uygulanacak. Başvurular aksis.istanbul.edu.tr adresinden 24 Ağustos 2022 Çarşamba saat 11:00’den 01 Eylül 2022 Perşembe saat 17:00’ye kadar yapılacak. Başvuru yaparken sınav merkezi seçilmelidir.

22 Nisan bugün okul var mı? 22 Nisan'da okullar açık mı? 22 Nisan bugün okul var mı? 22 Nisan'da okullar açık... Haberi Görüntüle

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ ÜÇ DERS SINAVINA KİMLER KATILACAK?

(1) Programındaki eğitimini tamamlamış, mezuniyet için tüm dönemlerden en fazla üç başarısız (FF) harf notu bulunan öğrenciler, Mezuniyete Üç Ders Sınavına girebilir.

(2) Başarısız (FF) harf notu bulunmayan ancak mezuniyet için gerekli olan minimum 2.00 AGNO notunu sağlayamayan öğrenciler, en fazla üç DC, DD (koşullu başarılı) harf notlu derslerinden Mezuniyete Üç Ders Sınavına girebilir.

(3) Öğrencilerin en son girdikleri Mezuniyete Üç Ders Sınavından aldıkları not(lar) geçerli olur. Zorunlu staj/uygulama veya ödev dersini tamamlamayan/başarılı olamayan öğrenciler Mezuniyete Üç Ders Sınavına giremez.

(4) Zorunlu staj/uygulama veya ödev dersini tamamlamayan/başarılı olamayan öğrenciler Mezuniyete Üç Ders Sınavına giremez.

(5) 24 Temmuz 2022’de düzenlenmiş olan sınava giren ve girdiği derslerden başarılı olan öğrencilerin söz konusu derslerden 11 Eylül 2022’de düzenlenecek olan sınava girmesine gerek yoktur. Sadece başarısız olunan derslerden sınava girilebilir.

Türkiye'nin fay hattı haritası kıpkırmızı! Japon deprem uzmanı o kenti işaret etti: Ciddi fay hattı var! Türkiye'nin fay hattı haritası kıpkırmızı! Japon deprem uzmanı o kenti... Haberi Görüntüle

AUZEF SINAV GİRİŞ BELGESİ NEREDEN ALINIR?

AUZEF üç ders sınav giriş belgeleri auzefsinav.istanbul.edu.tr adresinden 07 Eylül 2022 Çarşamba günü erişime açılacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading