Yandex Metrica

2023 Yaz tatili ne zaman başlıyor? Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanıyor?

2023 Yaz tatili ne zaman başlıyor? Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanıyor?

Mayıs ayının gelmesiyle beraber öğrenciler okulların ne zaman yaz tatiline gireceğini merak etmeye başladı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanan takvimde yaz tatiline ilişkinde detaylar yer aldı. Bu gelişmenin ardından öğrenciler okulların hangi tarihte kapanacağını merak ediliyor. Peki, 2023 Yaz tatili ne zaman başlıyor? Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?

Genel

23.01.2024, 20:55

Yaz aylarının yaklaşması ve havaların ısınması ile beraber öğrenciler yaz tatilin hangi tarihte başlayacağını arama motorlarından sıkça araştırmaya başladı. Gündeme tekrar gelen okulların ne zaman kapanacağını öğrenciler tarafından merak ediliyor. 2022-2023 yaz tatilinin hangi tarihe geldiği merak ediliyor. Peki, 2023 Yaz tatili ne zaman başlıyor? Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?

Aylardır aranıyordu! Korhan Berzeng olayında yeni gelişme: Kemikler ona ait olmayabilir! Aylardır aranıyordu! Korhan Berzeng olayında yeni gelişme: Kemikler ona ait... Haberi Görüntüle

2023 YAZ TATİLİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

2022-2023 yılı MEB takvimine göre okullar 16 Haziran 2023'te kapanacak ve öğrenciler karnelerini alacak. Bu şekilde yaz tatili başlayacak.

 Bakan Özer, "16 Haziran'da okullar kapanıyor uzatma yapmadık" dedi.

B sınıfı sürücü ehliyeti olanlar için duyuru: Sadece 3 gün süre verildi! B sınıfı sürücü ehliyeti olanlar için duyuru: Sadece 3 gün... Haberi Görüntüle

TELAFİ EĞİTİMİ VERİLECEK

1 Ağustos- 1 Eylül tarihleri arasında deprem bölgesinde 2 aylık telafi eğitim programı yapacağız.

Öğrenciler illa eğitim aldıkları lokasyonda değil istedikleri ilde bu eğitimi alabilecek.

Deprem bölgesine geri dönüşler devam ediyor. 82 bin 560 öğrenci geri dönüş yaptı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading