Yandex Metrica

2022 KPSS/1 tercih kılavuzu yayımlandı! 2022 KPSS tercih işlemleri nasıl yapılır, başvuru tarihleri ne? 

2022 KPSS/1 tercih kılavuzu yayımlandı! 2022 KPSS tercih işlemleri nasıl yapılır, başvuru tarihleri ne? 

2022 KPSS/1 tercih kılavuzu yayımlandı. ÖSYM tarafından yayınlanan 2022 KPSS tercih kılavuzu, 30 Haziran 2022 tarihi ile erişime açıldı. Bu haberi duyan binlerce memur adayı internette araştırma yapmaya başladı. Peki 2022 KPSS/1 tercih kılavuzu yayımlandı! 2022 KPSS tercih işlemleri nasıl yapılır, başvuru tarihleri ne? 

Genel

23.01.2024, 19:29

ÖSYM tarafından 2022 KPSS/1 tercih kılavuzu yayımlandı. KPSS tercihleri bugün itibarıyla başladı. Bu haberi duyan adaylar, internette 2022 KPSS tercih işlemleri hakkında araştırma yapmaya başladı. Peki 2022 KPSS/1 tercih kılavuzu yayımlandı! 2022 KPSS tercih işlemleri nasıl yapılır, başvuru tarihleri ne? 

Meteorolojiden 17 il için sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek! Meteorolojiden 17 il için sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek! Haberi Görüntüle

KPSS TERCİH İŞLEMLERİ NASIL YAPILIR?

KPSS tercih işlemleri ÖSYM resmi internet sayfası olan ">https://ais.osym.gov.tr" adresinden yapılmaktadır. Tercih işlemleri elektronik olarak gerçekleştirilmektedir. Adaylar tercih işlemleri için ÖSYM AİS sistemine T.C. kimlik numaraları ve şifreleriyle giriş yapmaktadır.

B sınıfı sürücü ehliyeti olanlar için duyuru: Sadece 3 gün süre verildi! B sınıfı sürücü ehliyeti olanlar için duyuru: Sadece 3 gün... Haberi Görüntüle

2022 KPSS BAŞVURU TARİHLERİ NE?

KPSS adayları tercihlerini, 30 Haziran - 07 Temmuz 2022 tarihleri arasında gerçekleştirecek. Tercih işlemleri, 07 Temmuz 2022 tarihinde saat 23.59'da sona erecektir.

Hastaneyi birbirine kattı: Gözaltına alınan eşek kaçmaya çalıştı! Hastaneyi birbirine kattı: Gözaltına alınan eşek kaçmaya çalıştı! Haberi Görüntüle

KPSS TERCİH ÜCRETİ NE KADAR, HANGİ BANKAYA YATIRILIR?

KPSS tercih ücreti 30 TL'dir. Akbank’ın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Albaraka Türk Katılım Bankasının tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Finansbank’ın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Kuveyt Türk Katılım Bankası’nın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Halkbank ATM, internet bankacılığı ve şubeler; ING Bank’ın tüm şubeleri ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); İş Bankası’nın tüm şubeleri, ATM, mobil bankacılık ve internet bankacılığı; Vakıf Katılım Bankası’nın tüm şubeleri ve ATM (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Ziraat Bankası sadece internet bankacılığı ve mobil bankacılık (Şubelerden ve ATM’den ücret yatırılmaz.); ÖSYM Kartlı Ödeme Sistemi (https://odeme.osym.gov.tr/) üzerinden ücret ödemesi yapabilirsiniz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading