Yandex Metrica

15 tatil uzadı mı? Okul tatili uzatılacak mı? Yarıyıl tatili ne zaman bitiyor? Okullarda ikinci dönem ne zaman başlaycak?

15 tatil uzadı mı? Okul tatili uzatılacak mı? Yarıyıl tatili ne zaman bitiyor? Okullarda ikinci dönem ne zaman başlaycak?

Okullarda 2. dönemin ne zaman başlayacağı olumsuz hava koşulları nedeniyle merak ediliyor. Veliler ve öğrenciler 15 tatil uzadı mı? Okul tatili uzatılacak mı? Yarıyıl tatili ne zaman bitiyor? Okullarda ikinci dönem ne zaman başlayacak? Sorusunun yanıtını araştırıyor.

Genel

01.02.2024, 05:34

Yarıyıl tatili devam ederken merak edilen konuların başında olumsuz hava koşulları nedeniyle 15 tatilin uzatılıp uzatılmayacağı merak ediliyor. 

15 tatil devam ederken olumsuz hava şartları ile ilgili gelen haberler sonrası veliler, öğreciler ve öğretmenler okul tatili uzatılacak mı? 15 tatil uzadı mı? Sorusunun yanıtını arıyor. 

Okullarda müfredat değişiyor! Merak edilen yeni taslak bugün açıklanacak Okullarda müfredat değişiyor! Merak edilen yeni taslak bugün açıklanacak Haberi Görüntüle

15 TATİL UZAYACAK MI?

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, mega kent İstanbul için  kar uyarısı yaptı. Sosyal medya adresinden açıklamalarda bulunan Vali Yerlikaya, hafta sonu kar yağışının beklendiğini ifade etti. 

VALİ YERLİKAYA'DAN AÇIKLAMA 

Vali Yerlikaya, "Kıymetli Hemşehrilerim, 16.00 itibarıyla Meteoroloji Bölge Müdürlüğümüzden alınan bilgilere göre İstanbul'da; Cumartesi ve Pazar günü karla karışık yağmur beklenmektedir. Lütfen tedbirli ve dikkatli olalım! Gelişmelerden sizleri sürekli bilgilendireceğiz." açıklamasında bulundu. 15 tatilin uzatılacağı konusunda resmi makamlardan henüz bir açıklama gelmedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading