Yandex Metrica

Ukraynalı Bakan, Bayraktar sayesinde kurtuldu! Bakan Kirişçi o anları anlattı

Ukraynalı Bakan, Bayraktar sayesinde kurtuldu! Bakan Kirişçi o anları anlattı

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Türk İHA ve SİHA'ların dünyanın gözdesi olduğunu belirterek, Ukraynalı Bakanın nasıl hayatta kaldığını anlattı. Kirişçi, "Mevkidaşım olan Ukrayna’nın Tarım Bakanını, 24 Mart sanırım, bir telefon görüşmesinde ‘Şu anda neredesin?’ dedim, ‘Sığınakta kendimi gizlemeye çalışıyorum’ dedi. ‘Peki oraya nasıl geçtin, sığınağa?’ diye sorduğumda ‘İHA’lar ve SİHA’lar, Bayraktar sayesinde geçtim’ dedi. Elhamdülillah artık Ukrayna'da Bayraktar konuşuluyor" dedi.

Dünya

23.01.2024, 19:51

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, AK Parti Kahramanmaraş İl Teşkilatı'nın düzenlediği '2023'e doğru şehir buluşmaları' programına katıldı. Milletvekili ve belediye başkanlarının da katıldığı toplantıda konuşan Bakan Kirişçi, AK Parti iktidara geldikten sonra savunma sanayisinde ciddi atılımlar olduğunu ifade etti. Bakan Vahit Kirişci, şimdi artık dünyanın Türk savaş uçağının pistten ne zaman havalanacağını beklediğini söyledi. Türkiye'nin İHA ve SİHA üreten sayılı ülkeler arasında olduğunu ifade eden Bakan Kirişci, şöyle devam etti:

İran'ı haritadan silmek istiyorlar! İngiliz basını yazdı: Dron fabrikası vurulabilir İran'ı haritadan silmek istiyorlar! İngiliz basını yazdı: Dron fabrikası vurulabilir Haberi Görüntüle

UKRAYNALI BAKANI, BAYRAKTAR KURTARDI

"Bir ülke paramızla bu İHA'ları adeta koklattı, geri çekti, koklattı, geri çekti. Ama gördük ki bunu bizim, kendimizin üretmesinden daha güzel, daha isabetli bir şey olamazdı. Selçuk Bayraktar, Haluk Bayraktar. Allah onları yetiştiren Özdemir Bayraktar’dan ve bütün ailesinden razı olsun ve Özdemir Bayraktar’a da bu vesileyle rabbimden rahmet niyaz ediyorum. Böyle evlatlar bugün İHA’ları ve SİHA’ları üretti. Mevkidaşım olan Ukrayna’nın Tarım Bakanını, 24 Mat sanırım, bir telefon görüşmesinde ‘Şu anda neredesin?’ dedim, ‘Sığınakta kendimi gizlemeye çalışıyorum’ dedi. ‘Peki oraya nasıl geçtin, sığınağa?’ ‘İHA’lar ve SİHA’lar, Bayraktar sayesinde geçtim’ dedi. Elhamdülillah artık Türkiye’de Bayraktar konuşuluyor. İHA’lar, SİHA’lar, ANKA’lar,Gökbey’ler konuşuluyor."
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading