Yandex Metrica

Son dakika: Ukrayna'nın doğusunda seferberlik ilan edildi

Son dakika: Ukrayna'nın doğusunda seferberlik ilan edildi

Son dakika haberine göre, Ukrayna'nın doğusunda, Rusya'nın 2014'teki arka çıkmasıyla kurulan sözde Donetsk ve Lugansk Halk Cumhuriyetleri, olası savaş durumu için tam seferberlik ilan etti.

Dünya

23.01.2024, 18:50

Son dakika... Donetsk'in ardından Lugansk Halk Cumhuriyeti lideri Leonid Paseçnik’in, genel seferberlik ilanını içeren bir kararname imzaladığı belirtildi. 

Gazze'de korkunç görüntüler! İsrail sivillerin arasına füze attı: O anlar kameralara yansıdı Gazze'de korkunç görüntüler! İsrail sivillerin arasına füze attı: O anlar... Haberi Görüntüle

18-50 YAŞLARINDAKİ ERKEKLERİN ÜLKEDEN AYRILMALARI YASAKLANDI

Kararname ile 18-50 yaşlarındaki erkeklerin Lugansk Halk Cumhuriyeti’nden ayrılmaları yasaklandı.

Hollanda Başbakanı Rutte: Türkiye ile iyi ilişkiler bizim için önemli Hollanda Başbakanı Rutte: Türkiye ile iyi ilişkiler bizim için önemli Haberi Görüntüle

TAHLİYELER BAŞLAMIŞTI

Lugansk’ta seferberlik, Ukrayna hükümet güçleri tarafından Donbass’taki yerleşim yerlerine yoğun bir biçimde ateş açıldığı bir döneme denk geliyor. Donbass’ın kadın, çocuk ve yaşlı sakinleri, Kiev güçlerinin geniş çaplı saldırıya geçmesinin beklenmesi nedeniyle dün akşam saatlerinden beri Rusya’ya tahliye ediliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading