Yandex Metrica

Son dakika: Rusya, Ukrayna donanmasına ait son savaş gemisini imha etti

Son dakika: Rusya, Ukrayna donanmasına ait son savaş gemisini imha etti

Son dakika haberleri... Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna donanmasına ait son savaş gemisinin Odessa limanında imha edildiğini açıkladı.

Dünya

23.01.2024, 22:22

2022 yılının şubat ayında başlayan ve ne zaman sona ereceği belli olmayan Rusya-Ukrayna savaşında yeni bir gelişme yaşandı. Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna donanmasına ait son savaş gemisi "Kirovograd-Yuri Olefirenko'nun" Odessa limanında imha edildiğini açıkladı.

Açıklamaya göre Donetsk, Harkov ve Zaporijya bölgelerinde Ukrayna ordusuna ait çeşitli mühimmat depoları ile Zaporijya'da bir komuta yeri imha edildi.

İngiliz basını 'utanç verici' diyerek duyurdu! Megan Markle kıskançlığı yüzünden alay konusu oldu! Prens Harry'e bir yasak daha koydu! İngiliz basını 'utanç verici' diyerek duyurdu! Megan Markle kıskançlığı yüzünden... Haberi Görüntüle

"YÜSEK HASSASİYETLİ SİLAHLI SALDIRI SONUCU İMHA EDİLDİ"

Açıklamada, Rus ordusunun Ukrayna’nın Odessa Limanı'na yönelik gerçekleştirdiği saldırıya ilişkin de bilgi verilirken, "29 Mayıs'ta Ukrayna donanmasına ait 'Yuriy Olefirenko' adlı son savaş gemisi, Rus Hava Kuvvetlerinin Odessa Limanı'ndaki savaş gemilerinin iskelesine yaptığı yüksek hassasiyetli silahlı saldırı sonucu imha edilmiştir." ifadesi yer aldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading