Yandex Metrica

Son dakika! Romanya'nın savaş uçağı Karadeniz'de düştü

Son dakika! Romanya'nın savaş uçağı Karadeniz'de düştü

Gelen son dakika haberine göre, Romanya'nın MiG-21 Lancer savaş uçağı Karadeniz üstünde düştü. Düşen uçağı aramaya giden Romanya Hava Kuvvetlerine bağlı IAR-330 Puma helikopterinin de radardan kaybolduğu öğrenildi.

Dünya

23.01.2024, 18:54

Son dakika haberleri... Romanya'nın MiG-21 Lancer savaş uçağı Karadeniz'de düştü. Düşen uçağı aramaya giden Romanya Hava Kuvvetlerine bağlı IAR-330 Puma helikopterinin de radardan kaybolduğu öğrenildi. NATO ya bağlı 8 savaş uçağı 2 helikopter bölgede arama çalışmalarına başladı.

Romen basınında, helikopterde bulunan 5 askerin yaşamını yitirdiği bildirildi. 

1,5 milyar insan sular altında kalabilir: O ülkenin yüzde 16'sı hızla sulara gömülüyor 1,5 milyar insan sular altında kalabilir: O ülkenin yüzde 16'sı... Haberi Görüntüle

OLUMSUZ HAVA KOŞULLARI RAPORU

Öte yandan Romanya Savunma Bakanlığı düşen uçak ile ilgili NATO'ya rapor sundu. Romanya ordusunun verdiği bilgiye göre, pilot olumsuz hava koşulları bildirdi ve kazadan hemen önce üsse dönmesi emredildi.

Ayrıca Romanya Milli Savunma Bakanlığı, ellerinde kesin bir bilgi olmadığını, ilerleyen saatlerde detaylı bilgi vereceklerini bildirdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading