Yandex Metrica

Son dakika: Putin'den NATO'ya rest! Rusya askeri gücünü artıracak

Son dakika: Putin'den NATO'ya rest! Rusya askeri gücünü artıracak

Son dakika haberleri... Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya'nın askeri gücünü artıracağını ve tüm hedeflerini yerine getireceğini, nükleer güçlerini savaşa hazır hale getirmeleri gerektiğini söyledi.

Dünya

23.01.2024, 20:12

Son dakika haberleri... Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Savunma bakanlığı'nda açıklama yaptı. NATO'nun tüm temel  ülkelerin silahlarını Rusya'ya karşı kullandığını belirten Putin, Rusya askeri potansiyelini artıracak. Ordumuz büyük bir deneyim kazandı. NATO'nun deneyimini analiz etmelisiniz" dedi.

Yetkililer doğruladı: Ukrayna, ABD'nin gizlice teslim ettiği balistik füzeleri kullanmaya başladı Yetkililer doğruladı: Ukrayna, ABD'nin gizlice teslim ettiği balistik füzeleri kullanmaya... Haberi Görüntüle

'NÜKLEER GÜÇLERİMİZİN SAVAŞ HAZIRLIĞINI GELİŞTİRMELİYİZ'

Putin, kıtalararası Sarmat füzesinin yakın zamanda savaş görevi için hazır olacağını söyledi. TRT'nin haberine göre "Nükleer güçlerimizin savaş hazırlığını geliştirmeliyiz." diyen Putin, sözlerine şu şekilde devam etti:

Ukrayna operasyonu dronların önemini gösterdi. Stratejik güçleri modern silahlarla donatacağız, tüm planlar gerçekleştirilecek. Orduya ihtiyacı olan her şeyi vermek için finansal bir kısıtlamamız yok" 

Rüşvet skandalı: Rusya Savunma Bakanlığı o tutuklamayla sarsıldı Rüşvet skandalı: Rusya Savunma Bakanlığı o tutuklamayla sarsıldı Haberi Görüntüle

PUTİN'İN YENİLMEZ SİLAHI SAVAŞA HAZIR

Rusya nükleer başlığı 20 katından daha fazla hızla taşıyan Avangard hipersonik füze sistemlerini geçtiğimiz günlerde hizmete almıştı. Geçen Cumartesi, Rusya Savunma Bakanlığı, nükleer kapasiteli hipersonik bir süzülme aracı olan Avangard'ın savaşa hazır olduğuna dair görüntüleri paylaştı. 


Rusya Devlet Ajansı Tass'ın bildirdiğine göre Avangard füze sistemleri, güney Ural Dağları'ndaki Orenburg bölgesinde konuşlandırıldı. Avangard füze sistemleri Rus basınında Putin'in yenilmez silahı olarak adlandırılıyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading