Yandex Metrica

Sokağa çıkma yasağı ilan edildi! Koronavirüs kabusu geri döndü

Sokağa çıkma yasağı ilan edildi! Koronavirüs kabusu geri döndü

Tüm dünyada koronavirüs tekrardan etkisini artırırken bir kapanma haberi de Almanya'dan geldi. Geçtiğimiz günlerde Şansölye Vekili Angela Merkel ve Olaf Scholz Covid-19 kısıtlamaları hakkında bir basın toplantısı düzenlemişti. Toplantıdan aşısız kişilere yeni yasaklar geldi.

Dünya

23.01.2024, 22:02

Almanya geçtiğimiz günlerde, aşı planlarının desteklenmesi nedeniyle aşısızlar için ülke çapında bir sokağa çıkma yasağı uygulanacağının sinyalini vermişti. 

Ne İran ne Rusya... Başımızı Ankara yakacak: Eğer boğazlar kapatılırsa... Ne İran ne Rusya... Başımızı Ankara yakacak: Eğer boğazlar kapatılırsa... Haberi Görüntüle

AŞISIZLAR İÇİN YASAKLAR DEVREYE GİRİYOR

Eski Şansölye Angela Merkel ve Olaf Scholz'un  perşembe günü bölgesel liderlerle kriz görüşmesi sonrası yaptığı açıklamada, aşılanmamış kişilerin koronavirüsün yayılmasını engellemek için süpermarketler ve eczaneler gibi en temel işletmeler dışındaki tüm işletmelere erişiminin yasaklanacağını duyurdu. Parite, mecliste onaylanması halinde en erken Şubat ayından itibaren yürürlüğe girebilecek zorunlu aşı önerilerini de destekledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading