Yandex Metrica

Rusya'dan Türkiye açıklaması: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yapıcı tutumunu memnuniyetle karşılıyoruz

Rusya'dan Türkiye açıklaması: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yapıcı tutumunu memnuniyetle karşılıyoruz

Haftalık basın toplantısında gündemdeki konulara ilişkin soruları cevaplayan Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Türkiye ile ilişkilerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın karşılıklı yarar sağlayan çok yönlü işbirliğini geliştirme niyeti yönündeki açıklamalarına odaklandıklarını bildirdi.

Dünya

23.01.2024, 22:22

Mariya Zaharova, haftalık basın toplantısı için kameraların karşısına geçti. Basın mensuplarının sorularını cevaplayan Zaharova Türkiye’de yeni hükümetin Rusya ve ABD ile dengeli ilişkiler yürütmesini bekleyip beklemediğine ilişkin sorduğu soruya, Türkiye’nin seçilmiş olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, "Ankara'nın, Rusya ile iki ülkenin halklarının temel çıkarlarını karşılayan, karşılıklı yarar sağlayan, çok yönlü işbirliğini geliştirmeye devam etme niyetinde olduğu” yönündeki açıklamalarına odaklandıklarını belirtti.

Kassam Tugayları duyurdu: Lübnan'dan İsrail'e füze fırlattık Kassam Tugayları duyurdu: Lübnan'dan İsrail'e füze fırlattık Haberi Görüntüle

"BÖYLE YAPICI TUTUMU MEMNUNİYETLE KARŞILIYORUZ"

Sözcü, "Böyle yapıcı bir tutumu memnuniyetle karşılıyoruz. Kendi payımıza böyle ikili bir anlayışın uygulanmasını teşvik edeceğiz ve ortaya çıkması gereken sonuçları takip edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading