Yandex Metrica

Rusya'dan olay yaratan açıklama! ABD silahlı provakasyona mı hazırlanıyor?

Rusya'dan olay yaratan açıklama! ABD silahlı provakasyona mı hazırlanıyor?

Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu'dan olay yaratan iddialar geldi. Soygu, salı günü yaptığı açıklamada, ABD özel askeri şirketlerinin sorunlu ve gergin doğu Ukrayna'da kimyasal silahlar kullanarak bir provokasyona hazırlandığını öne sürdü.

Dünya

23.01.2024, 18:30

Bazı Batılı ülkelerin Rusya'nın sınır yakınlarına asker yığdığını ve Moskova'nın geniş çaplı bir askeri işgale hazırlandığını iddia edilirken, Doğu Ukrayna'da gerginlik had safhaya çıktı.

İsrail'de Savaş Kabinesi İran konusunda karara varamadı! Herzog'tan 'barış' vurgulu İran açıklaması İsrail'de Savaş Kabinesi İran konusunda karara varamadı! Herzog'tan 'barış' vurgulu... Haberi Görüntüle

MOSKOVA'DAN BATI'YA UKRAYNA'YA SİLAH TEDARİK İTHAMI

ABD ve müttefikleri, böyle bir senaryo gerçekleşirse Rusya'ya karşı daha fazla yaptırım sözü verdi ancak Kremlin bu iddiaları defalarca reddetti ve 'temelsiz' olarak nitelendirdi. Bunun yerine Moskova, Batı'yı, Ukrayna hükümetine silah tedarik etmekle ve Doğu Avrupa'daki NATO yığınağını yoğunlaştırmakla itham etti.

Malezya'da geçit töreni provasında iki askeri helikopter havada çarpıştı Malezya'da geçit töreni provasında iki askeri helikopter havada çarpıştı Haberi Görüntüle

SİLAHLI PROVAKASYON İDDİASI

Moskova, Ukrayna özel kuvvetleriyle birlikte çalıştıkları bölgede 120'den fazla Amerikan özel askeri şirket (PMC) çalışanı olduğuna inanıyor. Şoygu, Devlet Başkanı Vladimir Putin'in de katıldığı Savunma Bakanlığı yönetim kurulu toplantısında yaptığı açıklamada, provokasyon yapmak üzere Donbass'ın Avdeevka ve Krasny Liman şehirlerine 'tanımlanamayan kimyasal bileşenler' içeren konteynerlerin teslim edildiğini söyledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading