Yandex Metrica

Rusya'dan Hakan Fidan açıklaması: 'Rusya-Türkiye işbirliğinin kilit konuları ele alındı'

Rusya'dan Hakan Fidan açıklaması: 'Rusya-Türkiye işbirliğinin kilit konuları ele alındı'

Rusya Dışişleri Bakanlığı, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile Dışişleri Bakanı Hakan Fidan arasında gerçekleşen telefonda görüşmesine dair bir açıklama yaptı.

Dünya

23.01.2024, 22:22

Açıklamada Sergey Lavrov’un, Türkiye'de Dışişleri Bakanı olarak görevlendirilen Hakan Fidan’ı tebrik ettiği bilgisine yer verildi. Bakanlık ayrıca tarafların iki ülkenin dışişleri bakanlıkları arasındaki yapıcı etkileşimi sürdürmeye hazır olduklarını teyit ettiklerini belirtti.

Ukrayna savaşı kaybedecek: Gerilim Hint-Pasifik okyanusuna sıçrayacak: CIA duyurdu Ukrayna savaşı kaybedecek: Gerilim Hint-Pasifik okyanusuna sıçrayacak: CIA duyurdu Haberi Görüntüle

"GELECEKTEKİ TEMASLARIN TAKVİMİ ELE ALINDI"

Rusya Dışişleri Bakanlığının açıklamasında, “Görüşmede, büyük enerji projelerine odaklanarak, Hükümetlerarası Ticaret ve Ekonomik İşbirliği Komisyonu'nun çalışmaları da dahil olmak üzere, Rusya-Türkiye işbirliğinin kilit konuları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Gelecekteki ikili temasların takvimi ele alındı. Güncel uluslararası ve bölgesel konulara değinildi.” ifadelerine yer verildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading