Yandex Metrica

Rus TV kanalından Avrupa'ya 'enerji' göndermesi: Hamster hikayesi

Rus TV kanalından Avrupa'ya 'enerji' göndermesi: Hamster hikayesi

Rusya'da devlet tarafından desteklenen Russia Today (RT) kanalı, Avrupa'ya enerji krizi göndermesinde bulundu.

Dünya

27.01.2024, 02:53

RT'nin TV kanalından paylaşılan "Hamster Ailesi" isimli klip, Avrupa'da yılbaşını kutlayan bir aileye yer veriyor.

Ailedeki çocuğa 2021'de kafasında kırmızı kurdelesi olan bir hamsterın hediye edildiği görüntüde, 2022'de ailenin, hamsterın çarkından elde edilen elektrikle yılbaşı ağacını aydınlatmaya çalıştığına dair kareler yer alıyor.

Tüm kehanetleri gerçekleşmişti! Akıllara durgunluk veren The Simpsonlar dizisi 37 yıldan beri yayında! İşte dizideki tüm kehanetler ve gerçekleri... Tüm kehanetleri gerçekleşmişti! Akıllara durgunluk veren The Simpsonlar dizisi 37... Haberi Görüntüle

EVİN İÇERİSİNDE PALTO, ATKI VE ŞAPKA İLE OTURUYORLAR

Görüntüde, 2023'teki Noel'de ise aile fertleri evin içinde olmalarına rağmen üzerlerinde palto, atkı ve şapka ile oturuyor, camdan soğuk giren harabe gibi bir ortamda yemek yiyor. Isınma ve elektrik sorunu yaşayan ailedeki babanın, masadaki çorbadan bir kaşık aldıktan sonra ağzından hamsterın kafasındaki kurdeleyi çıkarıyor.

Ermenistan Başbakanı Paşinyan'ın 1915 olayları için 'soykırım' ifadesini kullanmaması krize neden oldu Ermenistan Başbakanı Paşinyan'ın 1915 olayları için 'soykırım' ifadesini kullanmaması krize... Haberi Görüntüle

"MUTLU RUS KARŞITI NOELLER"

Avrupa'ya enerji ve elektrik sıkıntısı üzerinden mesaj verilen klibin sonunda da "Mutlu Rus karşıtı Noeller! Medyanız size tüm bunların nereye varacağını söylemiyorsa, RT'ye VPN üzerinden erişilebilir." ifadeleri yer alıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading