Yandex Metrica

Okul boşalttıran tuhaf mektup: Sizi sokaklarda yok edeceğiz, boğazlarınızı keseceğiz!

Okul boşalttıran tuhaf mektup: Sizi sokaklarda yok edeceğiz, boğazlarınızı keseceğiz!

Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nde okullara gönderilen tuhaf mesaj, terör örgütü DEAŞ'ı aparat olarak kullanan ülkelerin yeni bir hazırlık içerisinde olabileceğini ortaya koydu. Mektupta 2016'daki Nice katliamına atıf yapılıyor; kadınları ve çocukları İslamî gerekçelerle öldürmekten bahsediliyor. 

Dünya

21.05.2024, 00:36

İslamî kılıflı terör saldırıları için aparat olarak kullanılan IŞİD/DEAŞ, sahipleri tarafından yeni hedeflere yönlendirilebilir. Güney Kıbrıs'ta okullara gönderilen tehdit mesajı, DEAŞ bağlantılı bir saldırının planlandığını gözler önüne serdi. 

Güney Kıbrıs Rum Kesimi'ndeki Limasol, Baf ile Lefkoşa ve Gazimağusa'nın Rum tarafına düşen kesimindeki okullara terör saldırısı odaklı e-posta mesajı yollandı. 

Rum polisi güvenlik önlemlerini artırdı

ABD'de seçime kan bulaştı: Donald Trump'a silahlı saldırı! Görüntüler dünyayı sarstı ABD'de seçime kan bulaştı: Donald Trump'a silahlı saldırı! Görüntüler dünyayı... Haberi Görüntüle

İŞTE TUHAF TEHDİT MEKTUBU 

Rum basınındaki haberlere göre, bazı okulların panikle boşaltılmasına neden olan tuhaf mektupta şöyle deniliyor:

"Şehre inebileceğimiz ve yüzümüzü gizlemeyeceğimiz o günü hep bekledik. 

Gün gelecek, kafamızdaki görüntülerimiz bu duvarlarda hissedeceğiniz gerçekliğin yıkıcı gücü haline gelecektir. 

Okullarda öğretmenlerin kanı dökülecek. Boğazlarını keseceğiz. 

Allah'ın düşmanları, yaptıklarımız hakkında yalan söyleyecekler. Şüphesiz şeriat, kâfirleri savaşçı yahut barışçı diye ayırmaz. 

Dedim ki: Allah'ın Resûlü atlarımız müşriklerin kadınlarını ve çocuklarını çiğniyordu. 'O onların babalarındandır' dedi. Çocuklar ve kadınlar ancak yolumuza çıkarlarsa öldürülecekler. 

Sizi sokaklarda yok edeceğiz. Kamyonlarımız patlayıcılarla dolu. Sizi Nice'deki gibi meydanlarda yok edecekler, kalabalıkları bıçakla kesecekler. 

İçinize girip patlatacaklar. Sizi kan içinde boğacağız."

Rum kesimine gönderilen tehdit mektubu

Husiler uzun soluklu savaş ilan etmişti! Terör devleti İsrail'de sirenler çalıyor Husiler uzun soluklu savaş ilan etmişti! Terör devleti İsrail'de sirenler... Haberi Görüntüle

İSRAİL GÜNEY KIBRIS'TA KATLİAM MI PLANLIYOR?

Rum basını, kötü söz diziminden yola çıkarak mektubun başka bir dilden Yunancaya otomatik çevrilmiş gibi göründüğünü belirtiyor. 

Okullara gönderilen e-posta sonrasında bazı kurumlar boşaltılırken Rum güvenlik güçleri eğitim kurumlarında güvenlik önlemlerini artırdı. 

ABD, İngiltere ve İsrail tarafından kurulup yönetildiği yönünde yaygın bir kanaat bulunan terör örgütü DEAŞ'ın Güney Kıbrıs'ta bir terör saldırısına imza atmasından endişe ediliyor. 

Ölmek için düğmeye bas! Taşınabilir intihar kapsülleri yakında hizmete girecek Ölmek için düğmeye bas! Taşınabilir intihar kapsülleri yakında hizmete girecek Haberi Görüntüle

15 TEMMUZ NICE SALDIRISINDA NE OLDU?

Mektupta bahsedilen Nice saldırısı 15 Temmuz 2016 tarihinde Tunuslu şoför Muhammed Bouhlel'in, Bastille Günü'ndeki havai fişek kutlamaları sırasında kalabalığın üzerine kamyon sürerek insanları ezmesiyle gerçekleşti. 

Dönemin Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, ülkesinin İslamcı terör tehdidiyle karşı karşıya olduğunu iddia ederken, soruşturma savcıları, saldırganın 'dindar bile olmadığını' dile getirmiş ve saldırı DEAŞ tarafından üstlenilmişti.

Nice saldırısında 84 kişi öldü, 200'den fazla kişi de yaralandı. 

Gazze'de soykırım yürüten İsrail'in DEAŞ'ı kullanarak dikkatleri başka yöne çevirmek istediği biliniyor. 

Habere Tepki Ver

1

1

2

1

3

0

0

0

Yorumlar (0)

Atilla Diş

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading