Yandex Metrica

Macron'a gazetecilerden tepki! Sözünü tutmadı

Macron'a gazetecilerden tepki! Sözünü tutmadı

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile Avrupa Parlamentosu'nun yeni başkanı Roberta Metsola, düzenledikleri basın toplantısında soru almadı. Duruma tepki gösteren gazeteciler salonu terk etti.

Dünya

23.01.2024, 22:04

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Strazburg'da toplanan AP Genel Kurulu oturumunda, ülkesinin AB dönem başkanlığı programını sunduktan sonra, AP'nin dün seçilen Başkanı Roberta Metsola ile basın toplantısı düzenledi. 

Çin Komünist Partisi'yle bağları var denilmişti: ABD'de TikTok yasak ama Biden'ın seçim kampanyasında değil Çin Komünist Partisi'yle bağları var denilmişti: ABD'de TikTok yasak ama... Haberi Görüntüle

BASIN MENSUPLARINA BÖYLE SÖYLENMEMİŞTİ

Gazetecilere günler öncesinde liderlerin yalnızca basın açıklaması değil, basın toplantısı düzenleyeceği bilgisi verilmişti. 

Çin-Tayvan donanmaları burun buruna geldi: Penghu Adası tehlikeli yakınlaşma: İşte telsiz konuşmaları Çin-Tayvan donanmaları burun buruna geldi: Penghu Adası tehlikeli yakınlaşma: İşte... Haberi Görüntüle

GAZETECİLER TEPKİ GÖSTERDİ

Fakat AP'de saatlerce devam eden oturum sonrası gazetecilerden soru alınmayacağı bildirildi. Bunun üzerine birçok gazeteci salonu terk etti. 

Macron, çıkışta basın mensuplarının sorusunun alınmamasının sebebi olark 2021 Aralık ayında geniş bir basın toplantısı düzenlediğini, yeni bir yorum yapma ihtiyacı hissetmediğini ifade etti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading