Yandex Metrica

Kuzey Kore lideri yeni haliyle görüntülendi

Kuzey Kore lideri yeni haliyle görüntülendi

Hakkında öldüğüne ya da komada olduğuna dair haberler çıkan Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un ortaya çıkan son görüntülerinde bir hayli zayıfladığı görüldü.

Dünya

23.01.2024, 17:32

NK News'ta yer alan analizine göre, Kuzey Kore lideri Kim Jong Un'un eski kilolu halnin aksine bir hayli kilo vermiş görünüyor.

Güney Kore'nin ulusal istihbarat servisi, Kasım ayında Kuzey Kore lideri Kim'in 300 kilonun üzerinde olduğunu bildirmişti. Güney Kore casusluk servisi, Kim'in yaklaşık on yıl önce iktidara geldiğinde ise 200 kilonun altında olduğunu bildirdi.

Kim'in geçtiğimiz Nisan ayında, açıklaması yapılmayan yokluğunda, geçirdiği ameliyattan sonra durumunun ağır olduğu, öldüğü, komada olduğu hatta beyin ölümü gerçekleştiğine dair yaygın spekülasyonlar vardı. Ve aslında Kim'in hayatta ve iyi olduğu ortaya çıktı.

Kuzey Kore lideri, NK News Muhabiri Colin Zwirko'nun Twitter'da belirttiği gibi, 5 Haziran'da devlet tarafından işletilen KCTV'de göründü ve uzman Kuzey Kore gözlemcileri, Kim'in biraz kilo vermiş gibi göründüğünü belirtti.

Kaynak: Businessinsider

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading