Yandex Metrica

Kazakistan Cumhurbaşkanı Tokayev: Refah seviyesini yükselteceğiz

Kazakistan Cumhurbaşkanı Tokayev: Refah seviyesini yükselteceğiz

Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev ülkedeki yeni dönem hakkında konuştu. Tokayev hedeflerinin vatandaşların refahını yükseltmek olduğunu ifade etti.

Dünya

23.01.2024, 18:40

Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, son olaylara ithafen konuşarak, "Kazakistan ekonomisi istikrarlı olduğunu kanıtlamıştır" dedi.

İsrail'in sonunu getirecek açık: 4 cephede savaşıyor ama yenilgi kendi ülkesinde olacak İsrail'in sonunu getirecek açık: 4 cephede savaşıyor ama yenilgi kendi... Haberi Görüntüle

'VATANDAŞLARIN GELİR SEVİYESİNİ YÜKSELTECEĞİZ'

Ayrıca, Kazak hükümetininin yerli ve yabancı ticaret ortaklarının güvenini artırmak için tüm önlemleri alacağını ifade eden Tokayev, "Yeni Kazakistan’ın hedefi, vatandaşların refah seviyesini yükseltmek, yeni iş yerleri kurmak, gelir açığını kapatmak ve enflasyonu düşürmek." diye konuştu. 

Enerji tesisleri saldırı altında! Nobel'li yazardan Üçüncü Dünya Savaşı çağrısı: Başkent karanlığa gömülmeden silah gönderin! Enerji tesisleri saldırı altında! Nobel'li yazardan Üçüncü Dünya Savaşı çağrısı:... Haberi Görüntüle

'MİLYONLARCA KAZAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ'

Milyonlarca Kazak için daha iyi yaşam koşulları sağlamak için çalıştıklarını belirten Tokayev, "Ulusal ekonominin şeffaflığını, sözleşmelerin dokunulmazlığını, fikri mülkiyet haklarına saygıyı ve yolsuzlukla taviz vermeden mücadeleyi garanti ediyoruz." ifadelerine yer verdi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading