Yandex Metrica

Joe Biden İsrailli özel kalemin önünde diz çöktü sosyal medyada olay oldu

Joe Biden İsrailli özel kalemin önünde diz çöktü sosyal medyada olay oldu

ABD Başkanı Joe Biden'ın İsrail Cumhurbaşkanı Reuven Rivlin'in Özel Kalemi Rivka Ravitz'in önünde diz çöktüğü fotoğraf, sosyal medyanın gündemine oturdu.

Dünya

23.01.2024, 17:37

ABD Başkanı Joe Biden ile İsrail Cumhurbaşkanı Reuven Rivlin, geçen hafta Beyaz Saray'da basına kapalı bir görüşme gerçekleştirmişti. Biden, görevinden 9 Temmuz'da ayrılacak Rivlin'i Beyaz Saray'da ağırldı.İsrail'in yeni Başbakanı Naftali Bennett'ı da yakın zamanda ağırlamak istediğini söyleyen Biden'ın görüşmesinin detayları ortaya çıktı. 

İsrail basını, Rivlin'in 28 Haziran Pazartesi Beyaz Saray'a gerçekleştirdiği ziyaret esnasında çekilen yeni bir fotoğrafı servis etti.

Fotoğrafta Biden, Rivlin'in Özel Kalemi Ultra Ortodoks Ravitz'in önünde diz çökerken görülüyor.

Macaristan'dan çarpıcı açıklama: Yeni bir dünya savaşı hazırlığı yapılıyor Macaristan'dan çarpıcı açıklama: Yeni bir dünya savaşı hazırlığı yapılıyor Haberi Görüntüle

ANNE OLDUĞUNU DUYUNCA DİZ ÇÖKTÜ

Rivlin'in, Biden'a Ravitz'in 12 çocuk annesi olduğunu söylediği ve bunun üzerine Biden'ın, Ravitz'in önünde diz çöktüğü belirtildi.

LGBT terörüne  itiraz etmenin bir bedeli var: 'Woke' akımıyla linçlenebilirsiniz! LGBT terörüne itiraz etmenin bir bedeli var: 'Woke' akımıyla linçlenebilirsiniz! Haberi Görüntüle

HAFTANIN YORUMU

Fotoğraf Amerikalı kullanıcılar arasında da sosyal medyada hızla yayıldı, çok sayıda kişi söz konusu kare için "haftanın fotoğrafı" yorumunu yaptı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading