Yandex Metrica

Japonya'dan kritik karar! Kiev'deki büyükelçiliğini kapatıyor

Japonya'dan kritik karar! Kiev'deki büyükelçiliğini kapatıyor

Rusya'nın Ukrayna'ya saldırıları Kiev üzerinde artarken Japonya'dan kritik bir karar geldi. Kiev'deki büyükelçiliğini kapatma kararı alan Japonya, büyükelçiliği Lviv şehrinde kurulan geçici bir büroya devredileceğini söyledi.

Dünya

23.01.2024, 18:54

Japonya Dışişleri Bakanlığı'ndan bugün yapılan açıklamada, Tokyo'nun Kiev'deki büyükelçiliğini geçici olarak kapatma kararı alındığı bildirildi.

Büyük hata! Politico'dan dikkat çeken analiz: İran Netanyahu'nun elini güçlendirdi... Büyük hata! Politico'dan dikkat çeken analiz: İran Netanyahu'nun elini güçlendirdi... Haberi Görüntüle

LVİV ŞEHRİNDE GEÇİCİ BİR BÜROYA DEVREDİLECEK

Açıklamada büyükelçiliğin Ukrayna'nın batısındaki Lviv şehrinde kurulan geçici bir büroya devredileceği bildirildi.

Bir diğer yandan ise Polonya sınırına yakın bölgede bulunan büronun, ülkeden tahliye edilmeyi isteyenler de dahil olmak üzere Ukrayna'da yaşayan Japon vatandaşlarına destek sağlamaya devam edeceği vurgulandı.

İsrail İran'da vuracağı hedefleri duyurdu: 'Buna karşılık vermek zorundayız' İsrail İran'da vuracağı hedefleri duyurdu: 'Buna karşılık vermek zorundayız' Haberi Görüntüle

SINIRLI SAYIDA PERSONEL DEVAM EDİYORDU

Rusya'nın Ukrayna'ya saldırılarının ardından Japonya hükümeti büyükelçiliğin faaliyetlerine sınırlı olarak da olsa devam etmesine karar vermiş, Japonya'nın Ukrayna Büyükelçisi Kuninori Matsuda ve sınırlı sayıdaki personelin Kiev'de kalacağı açıklanmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading