Yandex Metrica

Japonya'da 'gizemli top' paniği! Sahili kapattılar

Japonya'da 'gizemli top' paniği! Sahili kapattılar

Japonya’nin kıyısında bulunan Demir Top’a Benzeyen 1,5 metrelik gizemli nesne, patlama riski nedeniyle yetkililer, 200 metrelik alanı kapattılar.

Dünya

23.01.2024, 20:28

Pazartesi sabahı Japonya'nın Shizuoka Eyaletine bağlı Hamamatsu şehrinde yaşayan bir kadın tarafından fark edilen 'gizemli top' ülkede paniğe neden oldu.

Çapı yaklaşık 1,5 metre ve yüzeyi paslı göründüğü için demirden yapılmış olabileceği düşünülüyor. 'Gizemli top' denizden kıyıya vurmuş gibi görünüyor ve iki kilit noktası var.

Anlaştılar mı? İran'ın olası İsrail saldırısına karşı Kızıldeniz'e gönderdiği Behshad gemisi geri dönüyor Anlaştılar mı? İran'ın olası İsrail saldırısına karşı Kızıldeniz'e gönderdiği Behshad... Haberi Görüntüle

200 METRELİK ALAN KAPATILDI

Polis, nesnenin etrafındaki alanı 200 metrelik bir yarıçapta kordon altına aldı ve Japon Öz Savunma Kuvvetlerini arayarak ordudan patlayıcı olup olmadığını incelemesi için birini göndermesini istedi.

İşgalciler Gazze'ye gönderilen yardımlardan rahatsız: İsrail, UNICEF aracını vurdu İşgalciler Gazze'ye gönderilen yardımlardan rahatsız: İsrail, UNICEF aracını vurdu Haberi Görüntüle

DENİZ MAYINI OLABİLİR

Plajda bulunan 'gizemli top', polisin bölgeyi kordon altına almasına neden olurken yerel basına göre, cismin bir tür deniz mayını olabileceğinden endişe ediliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading