Yandex Metrica

İsveç'te Stockholm Camisi'ne İslamofobik saldırı! Kapıya tahrip edilmiş Kur'an-ı Kerim bıraktılar

İsveç'te Stockholm Camisi'ne İslamofobik saldırı! Kapıya tahrip edilmiş Kur'an-ı Kerim bıraktılar

İsveç'in başkenti Stockholm'de bir caminin giriş kapısının yakınına tahrip edilmiş Kur'an-ı Kerim bırakıldı. Stockholm Camisi'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada Kur'an-ı Kerim'in, caminin kapısının yanındaki bahçe demirlerine zincirlerle bağlanarak Müslümanların aşağılandığı belirtildi.

Dünya

23.01.2024, 20:08

Avrupa'daki ülkelerde Irkçılar yine sahne aldı. Müslüman karşıtlığı ve İslam düşmanlığı devam ederken İsveç'te Stockholm Camisi'ne çirkin bir saldırı gerçekleşti.

Avustralya'da AVM'de bıçaklı saldırı! Sidney'de yüzlerce kişi tahliye edildi! Çok sayıda ölü ve yaralılar var Avustralya'da AVM'de bıçaklı saldırı! Sidney'de yüzlerce kişi tahliye edildi! Çok... Haberi Görüntüle

CAMİ KAPISINA KUR'AN-I KERİM BIRAKILDI

Stockholm Camisi'nin sosyal medya hesabından çirkin saldırıya ilişkin açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada, tahrip edilmiş Kur'an-ı Kerim'in, caminin kapısının yanındaki bahçe demirlerine zincirlerle bağlanarak Müslümanların aşağılandığı belirtildi.

Avustralya'da kilise saldırısı: Piskopos canlı yayında defalarca bıçaklandı Avustralya'da kilise saldırısı: Piskopos canlı yayında defalarca bıçaklandı Haberi Görüntüle

CAMİ VE CEMAAT TEHDİT EDİLİYOR

Yapılan paylaşımda olaya ilişkin fotoğraf da yer alırken şu ifadelere yer verildi; "Camimiz ve cemaatimiz çok yaygın olarak tehditler alıyor. Irkçılar, kendinden olmayanları lekelemek için her zaman yeni bir girişimde bulunuyor. Hem cemaatimizin hem de kamuoyunun dikkatini çekmek ve nefret suçunun normalleştirilmemesi için bu fotoğraf ve bilgileri paylaşıyoruz." 

İsviçre basınından Togg'a övgü: 'Türk Tesla'sı' İsviçre basınından Togg'a övgü: 'Türk Tesla'sı' Haberi Görüntüle

DAHA ÖNCE DE SALDIRI OLMUŞTU

Caminin kapısına daha önce de defalarca sprey boyayla gamalı haç çizilmiş, İslamofobik yazılar yazılmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading