Yandex Metrica

Avustralya'da kilise saldırısı: Piskopos canlı yayında defalarca bıçaklandı

Avustralya'nın Sidney kentindeki Christ the Good Shepherd Kilisesi Piskoposu Mar Mari Emmanuel, ayin sırasında bıçaklı saldırıya uğradı. Piskoposun daha önceden Filistin'i destekleyen birçok açıklaması bulunuyordu.  

Dünya

24.04.2024, 23:55

Avustralya'nın Sydney kentinde 48 saatin ardından ikinci bıçaklama vakası yaşandı.

Sidney kentindeki Christ the Good Shepherd Kilisesi Piskoposu Mar Mari Emmanuel, ayin sırasında bıçaklı saldırıya uğradı.

Piskoposun daha önceden Filistin'i destekleyen birçok açıklaması bulunuyordu. Anti Siyonist Piskopos, daha önce verdiği vaazlarda "Küçük Müslüman kızları öldürmeyi bırakın, onlar küçük melekler" demişti.

Kilisede ayinin yapıldığı anlarda gerçekleşen bıçaklı saldırıda papaz ve 3 kişi yaralandı. Canlı yayınlanan ayinde saldırganın papazı bıçakladığı anlar kaydedildi.

Yahudi yerleşimciler polis eşliğinde Filistinlilere saldırdı: 6 kişi vurularak yaralandı Yahudi yerleşimciler polis eşliğinde Filistinlilere saldırdı: 6 kişi vurularak yaralandı Haberi Görüntüle

CEMAAT SALDIRGANIN ÜZERİNE ATLADI

Kilisenin YouTube sayfasında canlı olarak yayınlanan saldırının dehşet verici görüntülerinde, saldırganın aniden darbeler savurduğu ve piskopos Emmanuel'in şaşkınlık içinde olduğu görüldü. Söz konusu görüntülertde kilisede ibadet eden cemaatin, saldırganı etkisiz hale getirmek için üzerine atladığı görülüyor.

Avustralya'da Piskopos'a saldıran saldırgana ait olduğu iddia edilen görüntüler ortaya çıktı. Saldırıya uğrayan Piskoposun hayati tehlikesi bulunmadığı açıklanırken, olayda yaralanan 3 kişinin de hafif yaralı olduğu açıklandı.

Yetkililer doğruladı: Ukrayna, ABD'nin gizlice teslim ettiği balistik füzeleri kullanmaya başladı Yetkililer doğruladı: Ukrayna, ABD'nin gizlice teslim ettiği balistik füzeleri kullanmaya... Haberi Görüntüle

HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR

Olay yerine çok sayıda polis ve ambulans ekibi sevk edildi. Yaralılar arasında 60'lı, 50'li, 30'lu ve 20'li yaşlarda olduğu düşünülen dört erkek bulunuyor. Piskoposun hayati tehlikesi devam ediyor.

Netanyahu'nun gözünü kan bürüdü: Kara saldırısı başlatacağız Netanyahu'nun gözünü kan bürüdü: Kara saldırısı başlatacağız Haberi Görüntüle

HAFTA SONU DA SALDIRI OLMUŞTU

Hatırlanacağı üzere cumartesi günü bir AVM'de 5'i kadın 6 kişi bıçaklanarak öldürülmüşti. AVM'ye yapılan saldırıda 12 kişi de yaralanmıştı. 

Habere Tepki Ver

0

0

3

1

1

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Dünya


Loading