Yandex Metrica

İstihbarat subayından şok sözler: Tüm kuvvetler orada buluşacak ama herkes ölecek!

İstihbarat subayından şok sözler: Tüm kuvvetler orada buluşacak ama herkes ölecek!

Rusya-Ukrayna savaşına muharip kuvvetle dahil olan Fransa'nın NATO'yu tuzağa çektiğine dikkat çeken Amerikan askerî istihbaratçısı Scott Ritter, savaşın geleceğine dair karamsar bir tablo çizdi. "Avrupalılar, Amerikan saçmalıklarına inandılar" diyen Ritter, Ukrayna için NATO kuvvetlerinin tek çözüm gibi göründüğünü, bunun sonucunun ise nükleer savaş olduğunu söyledi. 

Dünya

19.05.2024, 23:16

ABD ve Avrupa'nın uzunca bir süre sonra yeniden yardım akıtmaya başladığı Ukrayna, 1000 kilometrelik cephe hattında yaklaşık 150 bin askerle taarruz halindeki Rusya'ya direniyor. Füze ve mühimmat sıkıntısını çok yakın bir gelecekte çözmesi muhtemel görünen Ukrayna şimdi personel eksikliğiyle boğuşuyor. 

Ülke çapında askere alım kampanyası devam ederken bir yandan da yurtdışında sığınmacı olarak bulunan Ukraynalı erkekler 'vatan savunması' için ülkeye davet ediliyor. 

Asker eksikliğinden ötürü cephede gerileme emaresi belirince Avrupa ülkeleri Ukrayna'ya muharip birlik göndermek için harekete geçti. Bunu ilk deklare eden ülkelerden Fransa, 1500 askerden oluşan lejyoner grubunu cephe hattına sevk etmeye başladı. 

Ukraynalı askerler cephe hattında

Savaş alanına birlik gönderme konusunda Fransa'nın yalnız olmadığı belirtilirken, ABD Deniz Kuvvetleri'nde istihbarat subayı olarak görev yapmış emekli asker Scott Ritter'dan çarpıcı bir açıklama geldi. 

Elon Musk'tan Trump saldırısına çözüm: Iron Man zırhı yapmanın vakti geldi! Elon Musk'tan Trump saldırısına çözüm: Iron Man zırhı yapmanın vakti... Haberi Görüntüle

BU ŞARTLARDA 8 AY BİLE DAYANAMAZ

Dialogue Works adlı Youtube kanalına verdiği demeçte tüm NATO ülkelerinin Ukrayna'ya asker göndermek zorunda kalacağına işaret eden Scott Ritter, böyle bir tablonun oluşması halinde nükleer savaştan geri dönüşün mümkün olmadığına dikkat çekti. 

"Sonunda Joe Biden Amerika'yı feda etmek isteyip istemediğine karar vermek zorunda kalacak, çünkü duyarlı olduğunu kanıtlamak için Rusya'ya füze atarsa bunun geri dönüşü olmaz. Herkes ölecek, asıl tehlike budur. Çünkü Fransızlar da çaresiz durumda" diyen Ritter, şunları söyledi:

Scott Ritter

"Personel, mühimmat ve ekipman sıkıntısının başgöstereceğini uzun zamandır söylüyordum. Ukrayna mevcut şartlarda 6 ya da 8 ay bile dayanamaz. İnsanlar şu anda Harkov'da neler olduğunun farkındalar mı bilmiyorum. Sürekli bombalar düşüyor. Hava savunması çöktü. Önümüzdeki haftalarda şehri teslim etmeleri gerekebilir. 

Ukrayna'nın hava savunma zafiyeti oluştuğu için Ruslar artık cephe hattını daha sofistike silahlarla vurmaya başlayacak. Yeni birlikler getirdiniz, bum bum bum, vurulacaklar. Şu anda bir çöküş gerçekleşiyor." 

İsrail savaş uçakları Yemen'i bombaladı! Husilerden Arap ülkelerine uyarı: 'İsrail'e saldırılarımızı durdurmaya çalışan ülkeyi vururuz' İsrail savaş uçakları Yemen'i bombaladı! Husilerden Arap ülkelerine uyarı: 'İsrail'e... Haberi Görüntüle

AVRUPA, AMERİKAN SAÇMALIĞINA İNANDI

"Avrupalılar, Amerikan saçmalıklarına inandılar. Bu meseleye boğazlarına kadar batmış durumdalar ve ABD'nin kendilerini kurtaracağını söylemesini umuyorlar. Ama olmayacak, üzgünüm, bizim kendi problemlerimiz var. Önümüzde başkanlık seçimi var ve Kongre'nin de kendi dertleri var. 

Fransa kendisi girmek istiyor. Çok fazla askerî yeteneği olmayan orta büyüklükte bir ülkedir. Fransa askerî ve ekonomik olarak bir hiçtir. Bunu kabullenmek istemiyorlar. Avrupa Birliği denemesi de başarısız oldu. Biz burada konuşurken Ukrayna'nın çökmek üzere olduğunu onlar da biliyor. 

Tek şansları bu işe NATO'yu dahil etmektir. Fransa, NATO'ya tuzak kuruyor. Önce birkaç bin adam, Baltık ülkelerinden de getirseniz sahadaki personel 12 bine yükselecek, hatta 20 bine bile çıkabilir. İngilizler ve diğer ülkeleri de dahil ederseniz sayı 60 bine kadar çıkabilir. Bu 60 bin kişi Ukrayna'da kolaylıkla bir NATO gücüne dönüştürülebilir." 

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları öncesi skandal! Fransa'da ulaşım durdu: Hızlı tren sistemine sabotaj! Paris 2024 Olimpiyat Oyunları öncesi skandal! Fransa'da ulaşım durdu: Hızlı... Haberi Görüntüle

FRANSA MASADAN UZAKLAŞAMAYAN KUMARBAZ GİBİ

"Ama Ruslar, 'yere değen her Fransız botunu yok ederiz' diyor. Orada Fransızlar öldürülmeye başladığında dönüp NATO'ya 'gelin bizi kurtarın' mı diyecekler? Bu işin sonu nükleer hesaplaşmaya gittiğinde Joe Biden ne yapacak? 

'Şu anda Londra'ya ulaşmaya çalışıyorum ama açmıyorlar' diyecek. Çünkü oradan dumanlar tütüyor olacak. Peki Paris? Hayır onlar da orada olmayacak. Şimdi Joe Biden bir karar vermek zorunda. Amerika'yı feda etmek ister miyim? Çünkü ateş ettiğinde geri dönüşü yok. 

Sonunda herkes ölecek. Fransızlar bu işten uzaklaşamıyor. Tıpkı bir kumarbaz gibi... Masadan asla uzaklaşamayan bir kumarbazın çaresizliği var. Ama asıl sorun şu ki, tehlikede olan sadece onların kıçı değil, hepimizin kıçıdır." 

 

Habere Tepki Ver

5

0

2

0

0

0

2

0

Yorumlar (0)

Atilla Diş

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading