Yandex Metrica

Sitede Ara

İşgal devleti Gazze'de 5 binden fazla sivil Filistinliyi tutukladı: Toplam sayı 10 bine yükseldi

İşgal devleti Gazze'de 5 binden fazla sivil Filistinliyi tutukladı: Toplam sayı 10 bine yükseldi

Gazze hükümet medya ofisinden yapılan açıklamaya göre işgalci İsrail 2023 Ekim ayından itibaren Gazze'de 5 binden fazla masum Filistinliyi tutukladı. İşgal devletinin elinde bulunan tutuklu Filistinli sayısı 10 bine yaklaştı.

Dünya

29.04.2024, 06:05

Gazze'deki hükümet medya ofisi tarafından yapılan açıklamada, İsrail ordusunun geçtiğimiz Ekim ayından bu yana Gazze Şeridi'nde 5,000'den fazla Filistinliyi tutukladığını açıklandı. İşgalci İsrail tarafından tutuklu sayısı toplamda 10 bine yaklaşmış durumda.

Hükümet medya ofisi, Filistinli Mahkumlar Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada İsraillilerin mahkumlara işkence ettiğine dikkat çekerek, dünyayı mahkumların insani durumlarına karşı ahlaki ve hukuki sorumluluklarını üstlenmeye çağırdı. İsrailli yetkililer tarafından dayatılan "insanlık dışı gözaltı koşullarından" Filistinlilerin salıverilmesi talep edildi.

İngiltere'den sıra dışı karar! 2009'dan sonra doğanlara sigara satışı yasaklandı İngiltere'den sıra dışı karar! 2009'dan sonra doğanlara sigara satışı yasaklandı Haberi Görüntüle

MAHKUMLAR EN TEMEL HAKLARDAN MAHRUM

İsrail'in Gazze Şeridi'nde sivillere, çocuklara ve kadınlara yönelik soykırımın yedinci ayında da sürdürdüğü belirtilen açıklamada, Filistinli mahkûmların en temel haklarından mahrum bırakılmalarını amaçlayan en korkunç misilleme tedbirlerine maruz bırakılmaya devam edildiği ifade edildi.

Mars değil Yunanistan! Toz bulutu Atina'ya çöktü, komşu turuncuya büründü! Türkiye'ye gelecek mi? Mars değil Yunanistan! Toz bulutu Atina'ya çöktü, komşu turuncuya büründü!... Haberi Görüntüle

34 BİN FİLİSTİNLİ HAYATINI KAYBETTİ

Ekim ayından bu yana Gazze'de İsrail tarafından çoğu çocuk ve kadın olmak üzere en az 34.000 Filistinli öldürüldü. 75,000 Filistinli ise yaralandı. Enkaz altında ise binlerce cesedin olduğu tahmin ediliyor.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Dünya


Loading