Yandex Metrica

Hizaya geliyorlar! Finlandiya'dan PKK paçavralarına yasak

Hizaya geliyorlar! Finlandiya'dan PKK paçavralarına yasak

Finlandiya'nın başkenti Helsinki'de düzenlenen bir Neo-nazi karşıtı yürüyüş eyleminde, YPG/PKK sempatizanlarının terör örgütünü tasvir eden afiş ve flama kullanmaları polisler tarafından engellendi.

Dünya

23.01.2024, 20:09

Yaklaşık 10 aydır devam eden Rusya-Ukrayna savaşı sonrası NATO üyeliği başvurusunda bulunan İsveç, Finlandiya ve Türkiye arasında üçlü muhtıra imzalanmıştı. İki ülkenin heyetleri ile görüşmeler devam ederken Finlandiya'dan dikkat çeken bir karar geldi. PKK paçavraları yasaklandı. Ülkedeki PKK destekçileri çılgına döndü.

İbrahim Karagül yazdı: Artık İran ve İsrail doğrudan hedef... İbrahim Karagül yazdı: Artık İran ve İsrail doğrudan hedef... Haberi Görüntüle

''İZİN VEREMEYİZ KARAR YÖNETİMDEN GELDİ''

Finlandiya'nın başkenti Helsinki'de düzenlenen bir Neo-nazi karşıtı yürüyüş eyleminde, YPG/PKK sempatizanlarının terör örgütünü tasvir eden afiş ve flama kullanmaları polisler tarafından engellendi. Finlandiya polisi ''İzin veremeyiz, karar yönetimden geldi'' diyerek PG/PKK sempatizanlarının isteğini yerine getirmedi.

Resim

Hamas'tan yazılı açıklama: 'İsrail amacına saçma müzakereler yoluyla ulaşamayacak' Hamas'tan yazılı açıklama: 'İsrail amacına saçma müzakereler yoluyla ulaşamayacak' Haberi Görüntüle

ÇAVUŞOĞLU: ATILMASI GEREKEN ADIMLAR VAR

Hatırlanacağı gibi Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, iki ülkenin NATO üyeliği için "Süreç olumlu ilerliyor ama hala atılması gereken adımlar var" ifadelerini kullanmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading