Yandex Metrica

Hancock'un gidişini kebapla kutladılar

Hancock'un gidişini kebapla kutladılar

İngiltere'de bir restoran, İngiltere eski Sağlık Bakanı Hancock'un istifasını 100 döneri ücretsiz dağıtarak kutladı.

Dünya

23.01.2024, 17:37

İngiltere'nin başkenti Londra'da bir restoran, geçtiğimiz günlerde adı bir yasak ilişki skandalına karıştıktan sonra görevinden istifa eden İngiltere eski Sağlık Bakanı Matt Hancock'un istifasını ilginç bir yolla kutlayarak, herkesi şaşırttı.

Dünya Bankası'ndan Türkiye tahmini: Enflasyon düşecek ekonomi büyüyecek Dünya Bankası'ndan Türkiye tahmini: Enflasyon düşecek ekonomi büyüyecek Haberi Görüntüle

SOSYAL MEDYADAN DUYURDULAR

Londra'da bulunan 5 şubesinde hizmet veren ve kebaplarının müdavimi çok olan restoranın işletmecileri firmanın sosyal medya hesabından Hancock'un elinde kebapla fotoğrafını paylaşarak, eski bakanın istifasını kutlamak adına halka 1000 kebapın ücretsiz olarak dağıtılacağını duyurdu.

Sosyal medya hesaplarından yaptıkları duyuru üzerine restorana gelen müşteriler durumdan oldukça memnun kaldı. İçlerinden biri "daha önce istifa etse daha iyi olurdu ama hiç olmamasından iyidir" yorumunu yaptı.

Azarlanmaktan korktu, köpek ısırdığını söylemedi! Filipinler'de yaşayan kız iki ay sonra... Azarlanmaktan korktu, köpek ısırdığını söylemedi! Filipinler'de yaşayan kız iki ay... Haberi Görüntüle

İNSANLIK İÇİN GÜZEL BİR OLAY

Le Bab'ın kurucu ortağı Stephen Tozer ise Hancock'un ayrılışının hem insanlık hem de kebap endüstrisi için son derece güzel bir olay olduğunu söyledi ve "bu olayın unutulmasına izin veremezdik. 1000 bedava kebaptan daha iyi kebap ve insanlık kutlaması ne olabilir? Ayrıca iyi şeyler için biraz para toplamak amacıyla iyi hisleri kanalize etmek istiyoruz." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading