Yandex Metrica

Fransa'nın ırkçı adayı saldırıya maruz kaldı! Korumaları hiçbir şey yapamadı

Fransa'nın ırkçı adayı saldırıya maruz kaldı! Korumaları hiçbir şey yapamadı

Fransa Cumhurbaşkanı adayı Eric Zemmour'un İslam düşmanı ve aşırı sağcı tavırları yumurtalı saldırının hedefi olmasına sebep oldu. Moissac kentine düzenlediği ziyarette maruz kaldığı saldırı sonucu şaşkına dönen Zemmour'u korumaları da fayda vermedi.

Dünya

23.01.2024, 18:58

İslam düşmanı, aşırı sağcı ve ırkçı konuşmalarıyla gündem olan Fransa Cumhurbaşkanı adayı Eric Zemmour, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlere devam ediyor. 

İslam düşmanı ve ırkçı tavırlarıyla ünlenen Zemmour, Fransa'nın Moissac kentine ziyaret düzenledi. 

Zemmour burada arabadan indiği sırada yumurtalı saldırıya maruz kaldı. 

Magnum dondurmalarında korkutan detay! Ağır plastik ve metal şüphesiyle acilen toplattırlımaya başlandı! Magnum dondurmalarında korkutan detay! Ağır plastik ve metal şüphesiyle acilen... Haberi Görüntüle

KAFASINDA YUMURTA KIRDILAR 

Fransız aday arabasından indiği sırada bir Fransız tarafından kafasında yumurta kırıldı. 

Saldırının Eric Zemmour'un toplumun geniş kesimlerine hakaret etmesi sebebiyle yapıldığı belirtildi. 

Fransa'da Müslümanlar ve yabancılara yönelik açıklamalarıyla gündem olan Zemmour, Müslümanların Fransa'yı kaosa ve iç savaşa sürüklediğini iddia etmişti. 

Daha önce çıktığı bir radyo programında, Müslümaların yoğun şekilde yaşadığı kentleri Afganistan'a benzeten Zemmour, 18 yaşından küçük göçmenleri de "hırsız", "katil" ve "tecavüzcü" olarak nitelendirdiği için 10 bin euro para cezasına çarptırılmıştı.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading