Yandex Metrica

Dünyanın en uzun köpeği Guinnes Rekorlar Kitabı'na girdi! Bakın boyu kaç metre

Dünyanın en uzun köpeği Guinnes Rekorlar Kitabı'na girdi! Bakın boyu kaç metre

Dünyanın en uzun köpeği olan iki yaşındaki Zeus yaklaşık 1.46 metre boyuyla Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi. Zeus Teksas'ta yaşıyor.

Dünya

23.01.2024, 19:14

Sahibi Brittany Davis ile birlikte Teksas'ta yaşayan Danua Zeus Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi. Zeus 1,46 metre ile yaşayan en uzun erkek köpek ünvanını aldı.

Türkiye açık açık uyarmıştı! Miçotakis'ten küstah açıklama! Yunanistan Ege'de tansiyonu yükseltme peşinde Türkiye açık açık uyarmıştı! Miçotakis'ten küstah açıklama! Yunanistan Ege'de tansiyonu... Haberi Görüntüle

SEKİZ HAFTALIKKEN BİLE BÜYÜK BİR KÖPEKTİ

Britany, Zeus'u sekiz haftalıkken kardeşi Garrett'ın arkadaşından aldığından beri büyük olduğunu söyledi.

İngiltere'den sıra dışı karar! 2009'dan sonra doğanlara sigara satışı yasaklandı İngiltere'den sıra dışı karar! 2009'dan sonra doğanlara sigara satışı yasaklandı Haberi Görüntüle

ALTI TABAK YEMEK YİYOR

Brittany, Zeus'un tezgahlarda kalan yiyecekleri çaldığını, sabahları altı, öğleden sonraları altı tabak daha yediğini söyledi.

Brittany, yabancıların sık sık Zeus'un büyük bedenini bir atınkiyle karşılaştırırken üzerine binilip binilemeyeceğini sorduğunu söyledi.

6 ay süren kriz çözüldü: ABD Temsilciler Meclisi Ukrayna, İsrail ve Tayvan'a yapılacak 95 milyar dolarlık yardımı onayladı 6 ay süren kriz çözüldü: ABD Temsilciler Meclisi Ukrayna, İsrail... Haberi Görüntüle

DEVASA KÖPEĞİN BESLENMESİ MEŞAKKATLİ

Brittany, Zeus'un ailelerine neşe getirdiğini ve her zaman genç oğlunun yanında olduğunu ekledi.

Birçok kişi devasa köpeğe yorum yaptılar. Kullanıcılar etkilendiler ancak birçoğu böyle büyük bir köpeği beslemeye paralarının yetmeyeceğini itiraf etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading