Yandex Metrica

Dünya Kupası'nın güvenliği Türk polisine emanet

Dünya Kupası'nın güvenliği Türk polisine emanet

2022 yılında Katar'da düzenlenecek Dünya Futbol Şampiyonası'nın güvenliğini Türk polisi sağlayacak.

Dünya

23.01.2024, 18:17

1 Kasım-18 Aralık 2022 tarihleri arasında Katar'da düzenlenecek Dünya Futbol Şampiyonasının güvenliği konusunda Türk polisi etkin rol oynayacak. Ayrıca bundan sonraki 5 yıl içindeki büyük organizasyonlarda da Türk ve Katar güvenlik güçleri işbirliğine gidecek.

PKK hapishanelerinde korkunç tablo: Yüzlerce kişinin niye öldüğünü Uluslararası Af Örgütü açıkladı PKK hapishanelerinde korkunç tablo: Yüzlerce kişinin niye öldüğünü Uluslararası Af... Haberi Görüntüle

İŞBİRLİĞİ YAPILACAK

Anlaşma gereğince iki ülke, "Büyük çaplı organizasyonların gerçekleştiği süreçte suçla ve terörle mücadele tedbirleri; büyük çaplı organizasyonlara ev sahipliği yapılmasına ilişkin saha çalışmalarına katılım sağlanması; karşılıklı ihtiyaç analizi ziyaretleri ve ikili görüşmeler; profesyonel, uzmanlık ve liderlik düzeyinde deneyim paylaşımı; uzmanlık ve yeterlilik kursları düzenlenmesi; uygulamalı eğitim ve tatbikat yaptırılması; eğitim projeleri ve programlarının sunulması; ikili organizasyonlar, çalıştaylar ve konferanslar'' konusunda işbirliği yapacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading