Yandex Metrica

Dünya bu görüntüyü konuşuyor! Kim Yong-un'un kafasında çürük mü oluştu?

Dünya bu görüntüyü konuşuyor! Kim Yong-un'un kafasında çürük mü oluştu?

Kuzey Kore lideri Kim Yong-un hakkında öne sürülen sağlık problemleri olduğuna ilişkin haberlere bir yenisi daha eklendi.

Dünya

23.01.2024, 17:44

Sıklıkla hakkında sağlık problemleri olduğuna yönelik haberlerle gündeme gelen Kuzey Kore lideri Kim Yong-un, bu defa kafasında bulunan izlerle adından söz ettiriyor. NK News'taki habere göre, Kuze Kore lideri 24-27 Temmuz tarihleri arasında askeri bir etkinlikte, 27-29 Temmuz tarihleri arasında da savaş gazileri konferansı etkinliklerinde görüldü. 

Ramazan'da katliam Fısıh'da bayram: İran'a misilleme o tarihten sonra... Ramazan'da katliam Fısıh'da bayram: İran'a misilleme o tarihten sonra... Haberi Görüntüle

MEDYADA "ÇÜRÜK İZİ" İDDİALARI VAR

Daha önce de verdiği fazla kilolarla haberlere konu olan Kuzey kore lideri Kim Yong-un, Haziran ayında katıldığı bir toplantıda yakalanan görüntüsünde, kafasında her hangi bir iz bulunmazken, Temmuz ayında katıldığı askeri etkinlikte kafasının arkasındaki bandajla dikkat çekiyor. Aynı günlerde alınan bir başka görüntüde ise bandaj çıkarılmış ve bandajın yerinde bir iz var. Medyada söz konusu izle ilgili çeşitli iddialar öne sürülüyor. Bunlardan biri de Kim Yong-un'un kafasında görülenin çürük izi olduğu yönünde. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading