Yandex Metrica

Donald Trump 2024 seçim çalışmalarına start verdi! 'Kararlı ve kızgınım'

Donald Trump 2024 seçim çalışmalarına start verdi! 'Kararlı ve kızgınım'

ABD eski Başkanı Donald Trump, 2024 başkanlık seçimleri için hazırlıklara başladı. Cumhuriyetçi siyasetçi Trump, "her zamankinden farklı bir seçmen ruhu" olduğunu ifade ederek anketlerin kendisinden yana olduğunu söyledi.

Dünya

23.01.2024, 20:23

ABD'de 2024'te yapılacak başkanlık seçimlerine aday olan ABD eski Başkanı Donald Trump, seçim kampanyasına ait ilk konuşmalarını New Hempshire'da düzenlenen Cumhuriyetçi Partinin yıllık toplantısında ve Güney Carolina eyaletinin başkenti Columbia'da yaptı. Trump, "her zamankinden farklı bir seçmen ruhu olacak" dedi. 

İHA saldırısından dolayı hava sahası kapatılmıştı: Irak'tan İran'a ilk adım! İHA saldırısından dolayı hava sahası kapatılmıştı: Irak'tan İran'a ilk adım! Haberi Görüntüle

"KARARLI VE KIZGINIM"

Trump, 2024 seçimleri için her zamankinden daha "kararlı ve kızgın" olduğunu ve büyük mitingler düzenleyeceklerini ifade ederek, "Çünkü daha önce hiç görmediğimiz bir seçmen ruhu var." ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak'taki temaslarına devam ediyor: Erdoğan, Irak Türkmen ve Sünni toplumu temsilcilerini kabul etti Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak'taki temaslarına devam ediyor: Erdoğan, Irak Türkmen ve... Haberi Görüntüle

"2024 SEÇİMİ ÜLKEMİZİ KURTARMAK İÇİN SON ŞANSIMIZ"

Donold Trump, başkan olduğu dönemde hayata geçirdikleri politikaları anlatarak, mevcut Başkan Joe Biden'ın sınır, ekonomi ve sosyal politikalarına eleştiride bulunarak, "2024 seçimleri ülkemizi kurtarmak için tek şansımız. ABD'nin sol ideolojiye, derin devlet, medya ve Çin'e karşı koyabilen bir lidere ihtiyacı var.ınırlara ve adil ve özgür seçimlere ihtiyacımız var. Bu ikisine sahip değilseniz, bir ülkeniz de yoktur. En önemlisi, (ABD Başkanı) Joe Biden'ın yarattığı her krizi ve felaketi tersine çevireceğiz." dedi.

İran'ın Şahid-136 seyir füzesinin teknik özellikleri? İsrail'i vuran Şahid-136'nın menzili ne kadar, kaç km hızla gidiyor? İran'ın Şahid-136 seyir füzesinin teknik özellikleri? İsrail'i vuran Şahid-136'nın menzili... Haberi Görüntüle

"FBI' A YÜKLENDİ'

"Güvenle korunduğunu" söylediği Florida'daki malikanesi Mar-a-Lago'da gizli belgelerin bulunmasının ardından yapılan aramaları hatırlatan Trump, Biden'ın kişisel ofisi ve konutunda gizli belgelerin çıkması üzerine aynı tutumu sergilemediğini iddia ettiği FBI'a da yüklendi.Trump, ayrıca Biden'ın ve oğlu Hunter Biden'ın Ukrayna ile ilişkileriyle ilgili iddialar ve buna ilişkin haberlerin Twitter'da sansürlendiğinin ortaya çıkmasına da eleştiride bulunarak "Çok dikkatli olmalıyız." dedi.

İsrail içinde Netanyahu'ya karşı sesler yükseliyor: 'Hamas'ın istediğini verelim' İsrail içinde Netanyahu'ya karşı sesler yükseliyor: 'Hamas'ın istediğini verelim' Haberi Görüntüle

"SANSÜR REJİMİNİ YIKACAĞIZ"

Son yıllarda ülkede artamaya başlayan gençlerin cinsiyetleri üzerinden yönlendirilmesine karşı da mücadele edeceklerinin altını çizen Trump, "Gençlerimizin beynini yıkamaya çalışan solcu radikal ırkçılara ve sapıklara dur diyeceğiz. Sansür rejimini yıkacağız fade özgürlüğünü geri getirip "derin devlet üyelerini" bulup tasfiye" açıklamasında bulundu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading