Yandex Metrica

Dev kahve zinciri Starbucks'tan siyahi adına ırkçılık! Kahve bardağına maymun yazdılar

Dev kahve zinciri Starbucks'tan siyahi adına ırkçılık! Kahve bardağına maymun yazdılar

Dünyaca ünlü kahve zincirinde yaşanan ırkçılık skandallarının ardı arkası kesilmiyor. ABD'nin Maryland Starbucks şubesine giden bir kadın siparişi geldiğinde bardakta kendi isminin yerine "maymun" yazdığını gördü. Starbucks şubesi çalışanları, bunun bir hata olduğunu iddia ederken dalga geçer gibi kadına bedava kahve sandwich teklifinde bulundu.

Dünya

03.04.2024, 15:25

Starbucks, son yıllarda ırkçılık skandallarıyla gündeme gelmeye devam ediyor.

Maryland eyaletindeki bir Starbucks şubesine giden Monique Pugh isimli bir kadın kahve siparişi verdi ve ismini söyledi. 

Kadın, hazırlanan kahvesini aldığında barda kendi isminin yerine 'maymun' yazıldığını fark etti.

İran'ın olası saldırısı an meselesi: Çeşitli ülkelerden İsrail'e seyahat uyarıları yapıldı İran'ın olası saldırısı an meselesi: Çeşitli ülkelerden İsrail'e seyahat uyarıları... Haberi Görüntüle

ÖZÜR BİLE DİLEMEDİLER

Siyahi kadın, bunun üzerine baristadan kahvesini değiştirmesini istedi. Ancak barista kavgacı bir üslupla hata olduğunu söyledi. Ayrıca kadından özür dilemedi.

İran'ın BM Daimi Temsilciliği: 'İsrail'e saldırı sonuçlandı' İran'ın BM Daimi Temsilciliği: 'İsrail'e saldırı sonuçlandı' Haberi Görüntüle

DALGA GEÇER GİBİ BEDAVA İÇECEK TEKLİF ETTİLER

Mağazadan ayrıldıktan sonra hemen müşteri hizmetlerini aradığını kaydeden Pugh, kendisiyle iletişime geçen mağaza genel müdürünün durumun yanlış telaffuzdan ibaret olduğunu söylediğini kaydetti. Bununla da yetinmeyen mağaza müdürü, Pugh'a Starbucks'tan bedava içecek ve bedava sandviç vermeyi teklif etti. Pugh, "Reddettim... çünkü bu teklif saygısızca geldi. Bana bunu teklif etmesi saygısızlıktı" diye konuştu. Pugh, mağaza sahibinin daha sonra kendisiyle temasa geçtiğini ve özür dilediğini dile getirdi.

Starbucks'un kurumsal temsilcisi yaşanan skandalı doğrularken baristanın işine son verildiğini açıkladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading