Yandex Metrica

Sitede Ara

Cehennemi yaşatmak istiyorlar: Hidroelektrik barajınızı patlatır 66 milyon kişiyi öldürürüz

Cehennemi yaşatmak istiyorlar: Hidroelektrik barajınızı patlatır 66 milyon kişiyi öldürürüz

Güney Çin Denizi'nde söz sahibi olmak isteyen Pekin yönetimine ait dünyanın en büyük hidroelektrik barajı olan Üç Boğaz'ın vurulması artık an meselesi. Tayvan donanması, 1 milyon kilometrekarelik etki alanına sahip barajı vurarak 66 milyon kişiyi katletmek istiyor.  

Dünya

26.05.2024, 17:12

Pekin yönetiminin Tayvan Boğazı'nda üstünlük kurma hamlelerine Tayvan donanmasından beklenmedik bir hamle geldi. Üç Boğaz Barajı'nın hedef alınarak imha edilme planlarıyla yüzlerce Çin şehrinin sular altında kalması, 66 milyon kişinin öldürülmesi planlanıyor.

Tayvan donanması, Tayvan Boğazı'nda Pekin hükümeti tarafından düzenlenen askeri tatbikatın ardından olası bir savaş durumunda devreye sokacağı korkunç planını duyurdu. Tayvan topraklarına herhangi bir saldırı durumunda Üç Boğaz Barajı (Three Gorges) vurulacak, yüzlerce Çin şehri sular altında kalacak ve 66 milyon insan hayatını kaybedecek.

Güney Çin Denizi'nde Pekin yönetiminin karşısında duran ABD, Asya ülkelerini gölgesine alarak Tayland açıklarında askeri tatbikat düzenlemiş, olası bir Çin saldırısına karşı bölge ülkelerine eğitim vermişti. Bu tatbikat Pekin yönetimini oldukça kızdırdı ve son derece hızlı bir şekilde Çin donanmasını tatbikata hazırladılar.

Çin Halk Ordusu tarafından Tayvan Boğazı'nda düzenlenen askeri tatbikat, neredeyse Tayvan-Çin savaşına sebebiyet veriyordu. Çin donanmasına ait 42 savaş uçağı, 15 donanma gemisi, 16 sahil güvenlik gemisi ve Çin donanmasının yeni gözdesi üçüncü uçak gemisi Type 003 Fuijan, adeta kuşatma senaryosu gerçekleştirdi.

Katliamcı İsrail'den Gazze'ye yoğun saldırı: Onlarca ölü ve yaralı var Katliamcı İsrail'den Gazze'ye yoğun saldırı: Onlarca ölü ve yaralı var Haberi Görüntüle

TATBİKAT GERÇEK BİR SAVAŞA DÖNÜŞMEK ÜZEREYDİ

Çin donanması, tatbikat düzenleyeceği alandan çıkarak Tayvan karasularını işgal etti, daha da fazlası Tayvan topraklarına doğru savaş gemilerini yöneltti ve 42 savaş uçağıyla adanın etrafını sardı. Tatbikat neredeyse kuşatmayla sonuçlanacaktı ki devreye ABD girdi.

Pekin yönetiminin 'Baş belası' olarak nitelendirdiği Tayvan'ın yeni lideri William Lai, Çin ordusunun düzenlediği tatbikatın gerçeğe dönüşme ihtimalini göz önüne alarak bölgeye çok sayıda Hsiung Feng-3 gemisavar füze sevkiyatı gerçekleştirmişti.

Çin'in Hubei eyaleti, Yiling bölgesinde Sandouping kasabası yakınlarında bulunan, Yangtze Nehri üzerine kurulmuş hidroelektrik barajı: Three Gorges

İrlandalı vekil Gould, İsrail soykırımını anlatırken gözyaşlarına boğuldu: 'Umarım Netanyahu cehennemde yanar' İrlandalı vekil Gould, İsrail soykırımını anlatırken gözyaşlarına boğuldu: 'Umarım Netanyahu... Haberi Görüntüle

ÜÇ BOĞAZ BARAJINI VURALIM, 66 MİLYON KİŞİYİ ÖLDÜRELİM..

Tayvan ve Çin arasındaki güç savaşı için hükümetler olası savaş senaryolarını hazırladı. Tayvan yönetimi, Çin'in Hubeie eyaleti, Yiling bölgesinde Sandouping kasabası yakınlarında bulunan, Yangtze Nehri üzerine kurulmuş hidroelektrik barajını hedef alarak 66 milyon kişiyi öldürmeyi planlıyor.

Dünyanın en büyük hidroelektrik barajı olan Üç Boğaz Barajı'nın (Three Gorges) vurulmasıyla yüzlerce Çin şehri yerle bir olabilir ve bu şehirlerde yaşayan 66 milyon kişi hayatını kaybedebilir.

Tayvan medyasında sık sık gündeme gelen barajın vurulma senaryosu, Çin donanmasının Güney Çin Denizi üzerinde hakimiyet kurması, başta ABD olmak üzere Brunei, Çin, Endonezya, Malezya, Filipinler, Tayvan, Vietnam ülkelerine ait gemilerin sık sık taciz edilmesinden dolayı tekrardan konuşuluyor.

Habere Tepki Ver

13

0

1

0

0

0

0

1

Yorumlar (0)

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading