Yandex Metrica

Başbakan adayları tartıştı sonucu bayıldı! İşte o anlar...

İngiltere'de Muhafazakar Parti liderliği için yarışan Dışişleri Bakanı Liz Truss ve eski Maliye Bakanı Rishi Sunak'ın katıldığı TV yayını, sunucunun bayılması nedeniyle yarıda kaldı.

Dünya

23.01.2024, 19:35

İngiltere'de Muhafazakar Parti yeni başkanını ararken, iki aday eski Maliye Bakanı Rishi Sunak ve Dışişleri Bakanı Liz Truss, TalkTV’de karşı karşıya geldi. Kate McCann’in moderatörlüğünde yapılan programa, Truss konuştuğu sırada büyük bir gürültü duyuldu. Ardından sözü yarıda kesilen Truss’ın büyük şaşkınlık içinde McCann’ın bulunduğu yere doğru gittiği gözlendi.

Kassam Sözcüsü Ebu Ubeyde: 'İşgalciler topraklarımızda olduğu sürece direnişimizi sürdüreceğiz' Kassam Sözcüsü Ebu Ubeyde: 'İşgalciler topraklarımızda olduğu sürece direnişimizi sürdüreceğiz' Haberi Görüntüle

KANALDAN AÇIKLAMA

Yayının kesilmesinin ardından TalkTV tarafından yapılan açıklamada, "Kate McCann bu gece yayında bayıldı ve iyi olmasına rağmen, tıbbi tavsiye tartışmaya devam etmememiz gerektiğiydi. İzleyicilerimizden ve dinleyicilerimizden özür dileriz"  duyurusu yapıldı. Açıklamada olayın bir güvenlik sorunu olmadığının ve adayların iyi olduğunun altı çizildi. Diger yandan Adaylar, yayın kesilmeden önce İngiltere'nin Ukrayna'ya desteğiyle ilgili tartışıyodrdu. Sunak ve Truss, dün gece BBC'de canlı yayınlanan tartışma programında da vergiler konusunda karşı karşıya gelmişti. 

Su savaşları... Kuraklık isyan getirdi: Yerli halk ve turistler birbirine düştü Su savaşları... Kuraklık isyan getirdi: Yerli halk ve turistler birbirine... Haberi Görüntüle

JOHNSON ŞİMDİLİK GÖREVDE

İngiltere Başbakanı Boris Johnson’ın, 7 Temmuz’da Muhafazakar Parti liderliğinden ve başbakanlık görevinden istifasının ardından Muhafazakar Parti'nin yeni lideri ve ülkenin yeni başbakanını seçmek için yapılan oylamalar sonucunda aday sayısı 2’ye indirilmişti. Yeni parti lideri ve başbakanın 5 Eylül'de açıklanması beklenirken, yeni başbakan seçilene kadar ise Johnson görevine devam edecek.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading