Yandex Metrica

Bakan Koca açıkladı: Türkiye, sayıca 8. büyük ülke

Bakan Koca açıkladı: Türkiye, sayıca 8. büyük ülke

Sağlık Bakanı Koca, Dünya Kemik İliği Bağışçıları Günü dolayısıyla yaptığı paylaşımında, Türkiye’nin kök hücre bağışında sayıca 8. büyük ülke olduğunun altını çizdi.

Dünya

23.01.2024, 19:49

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Dünya Kemik İliği Bağışçıları Günü" ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda, Türkiye Kök Hücre Koordinasyon Merkezinin bağışçı sayısının 861 bine ulaştığını belirterek, Türkiye'nin kök hücre bağışında sayıca 8. büyük ülke olduğunu açıkladı.

Çin Komünist Partisi'yle bağları var denilmişti: ABD'de TikTok yasak ama Biden'ın seçim kampanyasında değil Çin Komünist Partisi'yle bağları var denilmişti: ABD'de TikTok yasak ama... Haberi Görüntüle

“KEMİK İLİĞİ/KÖK HÜCRE BAĞIŞINDA SAYICA 8. BÜYÜK ÜLKEYİZ”

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Dünya Kemik İliği Bağışçıları Günü" ile ilgili sosyal medyadan açıklamada, “Türkiye Kök Hücre Koordinasyon Merkezinin bağışçı sayısı 861.000'e ulaştı. Dünya Kemik İliği Bağışçıları Gününde her birine teşekkür ediyorum. Kemik iliği/kök hücre bağışında sayıca 8. büyük ülkeyiz. Daha büyük umutlar için bu sayıyı büyütelim” ifadesini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading