Yandex Metrica

Avrupalı sağlık çalışanları sokağa döküldü: Yüzlerce doktor Brüksel'e yürüdü

Avrupalı sağlık çalışanları sokağa döküldü: Yüzlerce doktor Brüksel'e yürüdü

Almanya, Fransa, İspanya ve Romanyalı sağlık çalışanları Brüksel'de eylem yaptı. Düşük ücret, bütçe eksikliği, personelin güvenliksiz koşullarda çalışması ve tükenmişlik gibi sorunlardan şikayet eden sağlık çalışanları protesto yürüyüşü düzenledi.

Dünya

23.01.2024, 20:09

Avrupa'da sağlık krizi derinleşiyor. Birçok Avrupa ülkesindeki hastaneler son dönemde maddi sorunların yanı sıra sağlık çalışanı sayısının da yetersizliği sebebiyle kriz yaşıyor. Avrupalı sağlık çalışanları ise eylem kararı aldı. 

2024 Olimpiyat Oyunları ne zaman başlayacak? Eyfel Kulesi'nin parçaları madalya olacak! 2024 Olimpiyat Oyunları ne zaman başlayacak? Eyfel Kulesi'nin parçaları madalya... Haberi Görüntüle

ALMANYA, FRANSA, İSPANYA VE ROMANYALI DOKTORLAR EYLEM YAPTI

Almanya, Fransa, İspanya ve Romanya'dan gelen sağlık çalışanları Belçika'nın başkenti Brüksel'de Avrupa Birliği (AB) sağlık bakanlarının toplantısı sırasında çalışma şartlarının iyileştirilmesi için toplu protesto yürüyüşü düzenledi. 

İran'dan 4 ülkeye uyarı: 'İsrail'e destek olmayı bırakın' İran'dan 4 ülkeye uyarı: 'İsrail'e destek olmayı bırakın' Haberi Görüntüle

'İNSANLARA YARDIM EDİYORUZ! TOPLU SÖZLEŞMELER DE BİZE YARDIMCI OLSUN'

"İnsanlara yardım ediyoruz. Toplu sözleşmeler de bize yardımcı olsun" ve "Alkış yetmez! Daha yüksek ücret. Daha fazla personel" yazılı pankart taşıyan sağlık çalışanları, düşük ücret, bütçe eksikliği, personelin güvenliksiz koşullarda çalışması ve tükenmişlik" gibi şikayetlerini dile getiren sloganlar attı.

Bakan Bolat'tan ticaret vurgusu: Irak ile ilişkilerimizi güçlendirmeye kararlıyız Bakan Bolat'tan ticaret vurgusu: Irak ile ilişkilerimizi güçlendirmeye kararlıyız Haberi Görüntüle

'KOVİD-19'DAN SONRA UNUTULDUK'

AB kurumlarının bulunduğu Schuman Meydanı'na yürüyen sağlık çalışanları Covid-19 sırasında "kahraman" ilan edildiklerini ancak sonrasında "unutulduklarını" söyledi.


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading