Yandex Metrica

AP üyesi Clare Daly'den Avrupa'ya tepki! 'Ukrayna için gösterdiğiniz desteği Filistin ve Yemen için niye göstermiyorsunuz?'

AP üyesi Clare Daly'den Avrupa'ya tepki! 'Ukrayna için gösterdiğiniz desteği Filistin ve Yemen için niye göstermiyorsunuz?'

Avrupa Parlamentosu üyesi İrlanda milletvekili Clare Daly, yaptığı konuşmada, Ukrayna'ya silah desteği için çağrıda bulunanların aynı çağrıyı Filistin veya Yemen halkı için yapmamalarını gülünç bulduğunu belirtti.

Dünya

23.01.2024, 19:54

Avrupa Parlamentosu'nda konuşan İrlanda milletvekili Clare Daly, Ukrayna'ya Avrupa'nın Ukrayna'ya gösterdiği desteği Filistin ve Yemen'e göstermemesine tepki gösterdi. 

Avrupa Parlamentosu'nun bir oturumunda, iki İrlandalı milletvekili Ukrayna'daki son Rus saldırısını kınayan bir önergeye karşı oy kullandı.

Pasifik Okyanusu'nda ölümcül kaza: Orduya ait iki helikopter düştü Pasifik Okyanusu'nda ölümcül kaza: Orduya ait iki helikopter düştü Haberi Görüntüle

AVRUPA YİNE YAPTIRIM İÇİN TOPLANDI 

Söz konusu kararda, Rusya'nın Ukrayna bölgelerini son zamanlarda ilhak etmesini kınanırken Rusya'ya daha sert yaptırımlar ve Ukrayna'ya askeri desteğin artırılması çağrısı yapıldı.

Diğer yandan söz konusu karar sonrası AP üyesi İrlandalı milletvekili Clare Daly söz konusu kararı değerlendirmek için kürsüye çıktı. 

'Sübyancı'ya mahkemeden rekor tazminat: Tam 7 milyon 200 bin lira! 'Sübyancı'ya mahkemeden rekor tazminat: Tam 7 milyon 200 bin lira! Haberi Görüntüle

'SAVAŞ KARŞITLARI PUTİN KUKLASI OLARAK NİTELENDİRİLİYOR'

Daly, yaptığı açıklamada, savaşa karşı çıktıkları için 'hainler', 'Putin kuklaları', 'Kremlin yardakçıları' ve 'ajanlar' olarak etiketlendiklerini belirtti. 

Diğer yandan, Daly Avrupa Parlamentosu'nun savaşa karşı çıkanların sözlerini çarpıtarak ve anlamlarını altüst ederek aşağıladığı için utanması gerektiğini söyledi.

İspanya Başbakanı Sanchez tek tek arayarak bilgilendirdi: 'Filistin devletini tanıyacağız' İspanya Başbakanı Sanchez tek tek arayarak bilgilendirdi: 'Filistin devletini tanıyacağız' Haberi Görüntüle

'AYNI ÇAĞRIYI FİLİSTİN VE YEMEN HALKI İÇİN NİYE YAPMIYORSUNUZ?'

Filistin ve Yemen konularına değinen Daly, "Ukrayna'ya silah gönderme çağrıları yapanların asla aynı çağrıyı Filistin ve Yemen halkı için yapmamalarını gülünç buluyorum." diye konuştu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading