Yandex Metrica

Almanya Başbakanı Merkel'in seçimlerle sona erecek olan görev süresine ithafen oyuncak ayı yaptılar

Almanya Başbakanı Merkel'in seçimlerle sona erecek olan görev süresine ithafen oyuncak ayı yaptılar

Alman oyuncak fabrikası, görev süresi sona yaklaşan ve siyaseti bırakacak olan Angela Merkel'e ithaf edilen oyuncak ayı hazırladı.

Dünya

23.01.2024, 18:00

Alman bir oyuncak firması, seçimle beraber görev süresi sona erecek olana Almanya Başbakanı Angela Merkel'in görevde olduğu 16 yıla saygı duruşunda bulunan oyuncak bir ayıyı tanıttı.

İşgalci İsrail ordusu BM'ye ait okulu vurdu: Saldırıda en az 20 Filistinli hayatını kaybetti! İşgalci İsrail ordusu BM'ye ait okulu vurdu: Saldırıda en az... Haberi Görüntüle

OYUNCAĞIN BOYU 40 SANTİMETRE 

Bavyera'nın Coburg kentinde bulunan Hermann-Spielwaren, şansölyeye oldukça benzeyen 40 santimetre boyunda bir oyuncak ayı ortaya çıkardı. Oyuncak ayı, Şansölye Merkel'e benzer bir saç stiline sahipken, pençeleri ise 'Merkel eşkenar dörtgeni' olarak bilinen Başbakan Merkel'in efsanevi el hareketini kopyalamak için katlanabilir olarak tasarlanmış.

Almanya'nın Bild gazetesinin aktardığına göre, dünyanın halen var olan en eski oyuncak ayı fabrikalarından birinin genel müdürü Martin Hermann, “Oyuncak ayılarda çağdaş tarihin anlarını bir sanat biçimi olarak ifade etmeye çalışıyoruz” açıklaması yaptı.

Gazze'de yeni katliam: Şehit ve yaralı sayısı giderek artıyor Gazze'de yeni katliam: Şehit ve yaralı sayısı giderek artıyor Haberi Görüntüle

SINIRLI SAYIDA VE FİYATI 189 EURO

Oyuncak ayılar olarak daha önce de öne çıkan isimler oldu. Bunların arasında eski ABD'nin eski başkanlarından Barack Obama, Almanya'nın eski Başbakanı Helmut Schmidt ve İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth var.

101 yaşındaki aile şirketi, Almanya'nın başında geçirdiği yıllara referans olarak Merkel'e gönderilmek üzere 189 € fiyatla 500 adet sınırlı sayıda Merkel oyuncak ayı üretecek.

Kaynak: RT

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading